lauantai 19. marraskuuta 2011

You'll never find someone like me.

Koska eilen oli lipaston ja s-opetuksen jäläkeen laiska perjantai, joka piti sisällään juoruilua ja kahavia serkkutyttöni Johanneksen kans, makaamista, Sons of Anarchya ja nukkumista, tänään on ollu toimelias lauantai. Aamuisin herätessä on ollu silimät kipiät ja kuivat, joten päätin, että on aika saaha siivotuksi (en tiiä liittyykö nämä mitenkään toisiinsa, mutta kämpässä on ollu luvattoman pölyistä ja oon vähän yliherkkä sille). Niinpä oonki sitten pelemutellu petivaatteet ja matot pihalle, imuroinu ja riehunu luutujen kans. Ja koska homma meikälle tyypillisesti karkasi jossain vaiheessa käsistä, nakkasin täkin ja tyynyn koneeseen (no okei, ne oli kyllä pyykkäyksen tarpeessa), tiskailin ja pesin kaikki kynttiläkipot sun muut, imuroin ja moppailin yhteisiäki tiloja, pyykkäsin lakanat ja pesin vessan. Nyt pitäisi mennä ripustamaan keittopyykätyt luutut kuivumaan ja huomiselle jäisi vielä vessan maton ja vaatteiden sekä pyyhkeitten pyykkäystä. Myös verhot pitäisi pessä, mutta ehkä teen sen tässä vielä jossaki vaiheessa ennen joululomalle siirtymistä.

Tämän päivän siivous&kokkailusoittolista, kuvastaa hyvin meikän sekalaista musiikkimakua. <: Kuvanlaatu vähän kusee,
minä ja Paint ei vissiin vieläkään olla ihan sujut... (Klikkaa isommaksi, jos haluat pystyä lukemaan piisit. :) )

Johannekselle perjantain kunniaksi,
peili&perseheru juoksutrikoissa!
(Yleensä pysyttelen mieluummin siellä
kameran toisella puolella.)
Ja kyllä, se pyykkiteline on sisustus-
elementti.
Hups. Mutta kylläpä nyt onki sitten taas mukava hengailla puhtaassa kämpässä. Siivouksen päälle kävin pinkomassa lenkin ja täytyy sanoa että kyllä kannatti kesällä investoida Asicsen goretex-maastojuoksukenkiin, pitivät äärimmäisen hyvin, vaikka asfaltti oli jäässä (niin tosiaan, Oulussa on aavistus lunta!!!!!) Vaatetus oli tällä kertaa alakropan kohilta kunnossa (juoksutrikoot + tuulihousut), mutta yläkroppa ois jo huutanu vähän paksumpaa takkia. Plus että se pipo oisi aika lailla poikaa. Oli kyllä taas mukava lenkki, kävin perusrundin vetämässä enkä katellu kelloa, mutta veikkaisin että meni varmaan sen puoli tuntia. Meikän juoksemiset alako sen jäläkeen kulukia ihan eri meiningillä, ko lakkasin tuijottamasta kelloa ja kilometrejä ja aloin kuunnella omaa roppaa. Kaikista parhain ja nautinnollisin juoksulenkki on ko vetää semmosen rundin, mikä tuntuu hyvältä, ei liian kevyeltä, eikä rankalta. Joskus vähän pitempään, joskus vähän lyhyemmin. Mitään älyttömän pitkiä reissuja en uskalla juosta, ko on selekä muutamaan otteeseen tykänny elämisestä kyttyrää ja lääkärissä sain ohojeistuksen, että kannattaa välttää liian pitkäkestoista tasasen takovaa rasitusta.

Lauantain kunniaksi oon tänään myös vääntäny ruoaksi pitsaa, joka piti sisällään kanaa, ananasta, fetajuustoa ja pinaattia (plus tomaattikastikketta johon oli piilotettu vähän porkkanaa.) Ja tietenki juustoa. Ja koska mulla on huonoja kokemuksia aukastun kuivahiivan säilymisestä, tein myös pikkusen patonkitaikinan ja pyöräytin kolome jyväpatonkia. Joo, mulla on joku "ruokaa ei saa heittää hukkaan ja sitä pitää tehä kerralla koko kompanjalle" -fetissi. Siispä pakaste itkee armoa ko seuraavaksi yritän survoa sinne sekä pitsaa, että patonkia. 

Voitte kuvitella että oottavan aika oli pitkä ko kyttäsin uunin vieressä ja ootin, että pitsa kypsyy. Kuola ihan valui... Ja puhumattakaan siitä, ko sain kaaettua kalijan mottiin ja pitsanpalan lautaselle, niin sittenhän se piti tietenki vielä ikuistaa onnistuneesti tänne! Huh. Oli kyllä ihan täydellistä, kylymä Karhu ja pala (ja vähän usiampiki...) herkkua pitsaa. Pitsa on kyllä siitä niin mahtava ruoka, että sen voi täyttää fiiliksen mukaan ihan millä vaan, ja silti se on aina yhtä loistavaa. Varsinki ko meikä on käytännössä kaikkiruokainen. Tämä pitsa jäi kyllä vähän huutamaan ystävääni Aurajuustoa, muttako en kehannu ostaa sitä ko se ei ois menny kaikki tuohon pitsaan (no en kyllä yhtään epäile, minulta onnistuisi kyllä heleposti tunkia paketillinen Aurajuustoa yhteen pellilliseen pitsaa :-----D) ja sille olisi pitänyt keksiä joku käyttötarkoitus.
<3

Kaikin puolin meleko rento ja mukava fiilis puhtaassa kämpässä, kalijan ja pitsan kera. Ainut mitä kaipaisi, oisi ehkäpä seura! Ja sauna. Mutta no, kaikkia ei voi saaha. Tänään voisi vielä kattella vaikkapa vähän lehevoja ja vaan maata. Ja saatanpa mussuttaa ehkä vielä vähän lisää pitsaaki. Tsillailla ja olla tyytyväinen itteeni. Voisi tietenki myös lukia fonetiikan suomen kielen äänneopin -osuuden tenttiin nytkö prujutki on kotiutuneet Kemistä, mutta eihän sitä nyt näin lauantai-iltana. Huomena (ja maanantaina) sitten.

Toivottavasti muuallaki on yhtä rento ja mukava viikonloppu, meisi lähtee nyt keittämään iltakahavit ja pistää sitten jonku elokuvan pyörimään ja jatkaa sukkien neulomista.

EDIT: Nyt on kaikille anonyymeille karvapalloillekin tarjolla kommenttimahollisuus, säätelin vähän asetuksia, että vink vink vaan Johannes! :)

2 kommenttia:

  1. SerkkuTYTTÖ Johannes kiittää tästä kauniista kuvasta! 8---)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, anything for you my darling. <3 PS. Kai huomasit että kuvan voi klikata isommaksi? :-------D

    VastaaPoista