lauantai 18. tammikuuta 2014

Feel the heat of the night.

4.9.2012

"Oon muutenkin vähän väsyny tähän opiskelijaelämään. Opiskelijatalossa asuminen vatuttaa, ko meikäläisen elämänrytmit menis varmaan palijon paremmin yksiin joidenki mummojen kans. Voitaisiin vaihtaa neuleohojeita ja reseptejä niitten kans. :-------D Muutenkin haluaisin nauttia tasaisesta tavallisesta arkielämästä jonku toisen kanssa, viettää vapaa-aikani mettässä, haaveilla omakotitalosta ja perheestä. 
Mutta joo, todellisuushan on se, että olen sinkku opiskelija posauksen yksiössäni Oulussa. Joka alakaa seuraavaksi syömään makaronilaatikkoa ja neulomaan pienen pieniä sukkia Suvi Teräsniskan tahtiin ja käy illalla saunassa omalla vakisaunavuorollaan. Ja laittaa ajoissa nukkumaan. Vaikka huomenna onki vapaapäivä."
 
Ihan pakko tosiaan muistuttaa ittiään siitä, että asiat voisi olla huonomminkin. Tein eilen myös jääkaapin oveen tämän kevään toimintalistan ja toivon todella, että nyt reipastun ja homma lähtee pyörimään, ko asiat on kuitenki loppujen lopuksi aivanki mallillaan. 

Mitä nyt opiskelu on ihan perseestä, mutta sitä se elämä on. Siinä sivussa voi viettää laatuaikaa oman mussukan kans (eli sitä tavallista arkielämää siis), kuupoilla mettässä ja haaveilla siitä, ettäkö päästään sinne omaan kotiin. Omakotitaloon. (Maailman urpoin sana, hokekaappa hetki.)

Lauantaita kaikille!

PS. Ja mitä ihimettä, meikän vanahenemisjuhulaanki on enää semmoset kaks viikkoa ja tammikuuki on jo puolessa välissä. Hä. Kuin tämä aika nyt tällä tapaa kuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti