perjantai 17. tammikuuta 2014

You really are my ecstasy.

Huooooh. 

Meikän motivaatio tehä yhtään mitään on ollut viime aikoina aika nollissa. Onneksi tänään on sentään perjantai ja kuului vaihteeksi ihan hyviä uutisia.

Vaikka perjantaihan ei kyllä tarkota sitä, etteikö meikän pitäisi tehä jotain. Nimittäin sitä kandin taulukkoa ja motoristen oppimispäiväkirjan ekaa osaa ja puheviestinnän kotitehtäviä. Voitaisiin sopia, että jatkossa teen kaikki kotitehtävät heti ko saan net, muttako nyt ei oo vaan jaksanu. 

Ei. Vaan. Jaksa. 

Nappasin vihkon ja tarrojen hakureissulla matkaan myös varsin osuvan jääkaappimagneetin Kärkkäisen alesta. "Tämön yhtä helevettiä!! Sitä kuttutahan myös elämäksi!!"

Jep. 

Eilen pelasin Mega Man nelosta vältellessäni kaikkea järkevää, tänään katottiin Muumipeikko ja pyrstötähti, jonka löysin eilen Prisman alennuskorista. Mieheke ei ees uskalla puhua opiskelusta ko alan vaan äristä samantien. Oon toki teheny hommia, ei pijä ymmärtää väärin, mutta en riittävän hyvään tahtiin enkä varsinkaan just sitä, mitä ois pitäny tehä. Mikähän siinä on, että syksyllä silti kaikesta huolimatta hoitaa asiat ja tekee ja on vaan ihan sairaan väsynyt, mutta näin kevätlukukauen puolella ei ees jaksa yrittää. 

Tämän päivän kohokohta on ollut uusi, kröhöm, PINKKI Puman reppu Lidlistä (oisin ostanu jonku muun värisen, mutta muita ei ollu enää jälijellä...) ja alaskanseidistä taiottu hyvä ruoka. Ostettiin tarjouksesta kokeilumielessä, koska meikän mielikuva seitistä kiitos lipaston ruokien on varsin mauton, mutta tästä sai yllättäen tuunattua erittäin hyvää kastiketta, joka oli ihan bueno wokkivihannesten ja pähkinöitten sekä raejuuston kera. Ostan kyllä toistekki! Keksin jo monta hyvää idistä, miten kokkailla tuota seitiä. Positiivinen yllätys.

Kivaa vaihtelua ainaiselle kanan syömiselle. 

Meisin pitäisi kertoa teille myös siitä raakasuklaan valamistamisesta ja semmosesta, ko yritin (kerranki) ottaa jopa hieman kuvia kyseisestä tapahtumasta, mutta se jää kyllä nyt toiseen kertaan. Sen voin kuitenki todeta, että raakasuklaa on hyvää, joskin tuo valamistuspaketti vähän epäkäytännöllinen ko sitä suklaata tulee kohtuullisen palijon ja se ei kuitenkaan säily ainakaan ohojeen mukaan kovin pitkään. Terveisin nimimerkki oon tässä nyt pari päivää napsinu raakasuklaata vähän joka välissä. 

Superfoodit kyllä kiinnostaa, jos tässä olisi vaan semmone sopiva väli (lue, ylimäärästä rahaa), tilaisin kyllä itelleni macaa, acaita, raakakaakaota ja kumppaneita. Toisaalta, jos olis ylimääräistä rahaa, ostaisin myös
- uuen pyykkikoneen, koska edellinen kuulostaa pyykätessä tulevan seinästä läpi ja kusee selittämättömästä syystä vettä lattialle, tosin se on teheny tätä jo aika kauan, MUTTA
- ompelukoneen, mitä mahollisuuksia ommella vaikka ja mitä kivaa (no ihan niinkö olis aikaa!)
- kahavakuulan, palakkaria ja kaikkia kivaa urheiluun liittyvää, jotta saisin motivaation taas kohilleen
- uuet toppahousut, etten paleltuis ko täällä on niin perrrrkeleen kylymä
- sukset, että pääsisin hiihtämään (jahka tämä keli tästä paranis)
- uuen läppärin, jota vois kuljettaa lipastolla mukana, ko tämä on oikiasti äitin ja painaa kymmenen kiloa ja minun pitää olla tämän kanssa naimisissa koko kevään
- Lapin Kansan tilauksen, jotta olisi hyvä syy käyä joka päivä postilaatikolla ja pysyisin kärryillä kotopuolen asioista
- se pleikkari, ko haluan olla kiva vaimoke

Ja oishan tässä kaikenlaista pientä ja suurta, ja vähän ylimääräistä rahaaki, muttako massitilanne on taas niin epävakaa, ettei viittisi tuhulata mihinkään "turhaan" jos tuleeki rahasta tiukkaa. Plus että kyllähän se raha näyttää kuluvan vaikkei mitään isoa hankintaa teekään, pelekkä ruokakaupassaki käyminen riittää syömään leijonanosan.

Oon muutenki ihan ahistuksissani siitä, ettei meikän elämässä ole juuri aikaa harrastaa mitään, vaikka ihan sikana haluaisin lähtiä opettelemaan haitarin soittoa ja päästä laulamaan pitkästä aikaa, sekä harrastaa jotain säännöllistä kivaa liikunnallista toimintaa (esim. jotain tanssia). Tai reenata itteni ihan tikkiin kuntoon. Nyt on vaan niin sikana kaikkia opiskelujuttua, että en ees viitti yrittää tai ajatella mitään.

Tämön yhtä helevettiä! Ei ku ai niin, elämää siis. 

No, ei pitäis valittaa ko voishan net asiat olla huonommin. Voisin olla vaikka ensimmäisen vuojen opiskelija tai ihan hukassa kandin aiheen kanssa, asua solussa ja olla ihan yksinäinen. Ihiminen vaan tuppaa olemaan semmonen, ettei se oo mihinkään tyytyväinen. Ensin ei tullu talavea ollenkaan, nyt on liian kylymä. Ei ollu puntteja, nyt en jaksa reenata. En tiiä mistä teen kandin, hirviä homma tehä kandi tästä aiheesta. Olispa jo kesä, kevät menee liian äkkiä ko en tiiä mistä löyän kesätöitä. 

Ja tiiättekö muuten missä vika on? Kauhiasti tekis mieli sanoa, että paikassa, säässä ja yliopistossa ja ajankohassa, mutta minussahan se vika on. Vituttaa olla tämmönen aikaansaamaton paska. Laiska ja aikaansaamaton, joka haluaa, muttei vaan jaksa. 

Vaikka mulla on virtaa nyt enemmän ko hetki sitten, silti mieluummin tuijottelen vaikka seiniä, ko teen mitään järkevää. Tai no, ihan mielissäni viikkaan pyykkejä ja kokkaan ruokaa, mutta silleen opiskelun taikka vaikka urheilun kannalta oleellisia juttuja. Voisin oikiasti ottaa ittiäni niskasta kiinni ja vaikka ensimmäiseksi sopia ens viikolle siivouskeikan ja sitten tehä jotaki tärkiää. Vaikka sitä kandin taulukkoa, jonka kanssa on puhtaasti alottamisen vaikeus.

Sitku oon koonnu itteni, minulla voi olla teille jotaki ihan oikiaa asiaaki tämän ainaisen valittamisen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti