torstai 30. tammikuuta 2014

The view from here is pretty.

Laskin tuossa, että kandissa on sisältöä neljäntoista sivun eestä. Tekisi mieli vielä jatkaa tänään, mutta toisaalta en jaksa kyllä millään. Huomenna pitää hakia matskua lipastolta, muutama juttu olis kyllä joita vois kirjotella vielä, mutta ehkä se on helepompaa ko printtaa net artikkelit ulos ja näin. Tulososa on aika mallillaan, johdantoa pitää vielä laajentaa ja pohdinta puuttuu kokonaan. Tutkimuskysymykset, käytetty kirjallisuus ja koontitaulukot on suunnilleen paikallaan. Eli eihän tässä enää mikään iso homma ole jälijellä. Kävin päivällä pienen pakkaslenkin (nelekytä minsaa ja naama jäässä) ja äskön piilarit alako painaa näyttöä tuijottaessa niin palijon, että kävin repimässä net päästä tajuamatta ollenkaan, että olin aikonu käyä vielä kaupassa. Nyt kiusaus mennä Prisman sijaan tuohon naapurin Saleen on kyllä aika suunnaton...

Tai jättää käymättä kaupassa kokonaan, mikä ei kyllä oikiastaan ole vaihtoehto. Pitäisi varmaan lähtiä jos meinaa tareta, varmaan kirraa tuo pakkanen taas iltaa kohti. 

Laiskottaa. Lähinnä suunnittelin lämmittäväni saunan ja kattovani Maajussille morsiamen. :D No okei, ehkä pakko syyä ensin ja lähtiä vasta sitten sinne Prismalle päin, jos nyt jaksan yleensäki ees lähtiä. Pitää käyä ehkä kurkkaamassa pankkitilin saldo ja sen mukaan pohtia, että onko varaa olla laiska ja maksaa kalliimpaa hintaa lähellä olevista jutuista. 

Pitäisi kyllä touhuta nuita puheviestinnänki juttuja, mutta jotenki ei yhtään nappaa. Aika turha kurssi, pakko myöntää. Tästä olisi varmaan iloa jos tämän suorittaisi joskus ekana vuonna, mutta näin kolomantena tämä ei oikeen tarjoa enää mitään uutta ko on sen verran palijon tullu viestittyä jo tässä opiskelujen aikana. Tämmöset pakkopullakurssit on kyllä niin peestä. 

Onneksi huomenna on perjantai, lupaan itelleni rajottaa näitten opiskelujuttujen tekemistä sitten viikonloppuna (tuntematta siitä huonoa omaatuntoa). No, saa nähä onnistuuko ko ois kiva yhtenä päivänä rykästä kaikki nuot puheviestinnän puhe-esitykset ja puheen paskat valamiiksi, ettei tarttis sitten miettiä niitä enää. Muttako on niin kiva koittaa saaha tämä kandiki kokoon mahollisimman äkkiä. :) 

Ja jospa se terapiaki alakais huomenna rullaamaan niin pääsisi sitten niitäki hommia touhuamaan, mikä tarkottaa vähemmän aikaa kaikelle muulle. Motorisista nyt puhumattakaan... Ääh, alako yhtäkkiä kummasti ressata ja vituttaa. Pitäisi yksi motorisen esseen kappalekki muotoilla uuestaan nyt ko vielä muistan asian. Jep, minäpä alan värkkäämään evästä itelleni ja koitan sitten päätyä sinne kauppaan, niin ei huomenna sitten tarttis, ah ihana opiskelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti