keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hurrikaanit nimetään naisten mukaan aina.

Koska paskakausi näyttää nyt vaan jatkuvan ja yllättäen kandin kirjoitteluksi muuttunut iltapäivä ei taas lähe, voin aivan hyvin avautua tänne vähän. 

Ihana ongelma. Nimittäin närästys. Ja se yhistettynä siihen, ettei YTHS:än täti ota meikää vakavasti. Kyllä, juon kahavia ja yritän olla juomatta sitä liikaa, koska se närästää. Ei, en syö rasvasta tai mausteista ruokaa, koska se närästää. Olen lopettanut paprikan syömisen, koska se närästää. Joo, kurkkua menee aika palijon, mutta yritän jaksaa kuoria sen, koska sekin PERKELE närästää. 

Ja sitten kun yrität selittää, että soitin siksi, koska närästysoireet ovat PAHENTUNEET, eivät mene ohi normaalilla maitokikkailulla ja lisäksi olen tajunnut, että aamuinen jo pari viikkoa jatkunut kurkkukipu johtuu luultavasti siitä, että meisillä on refluksia öisin eli mahahapot pääsee virtaamaan takaisin päin öisin, kysyy täti että haluaisinko varata ajan nieluviljelyyn.

Tämän jälkeen kerron, etten halua nieluviljelyä, koska en usko että minulla on mikään tulehdus vaan minua jumalauta NÄRÄSTÄÄ.

Puhelun päätteeksi jään seisomaan luuri kourassa ja käskyn "nosta sängynpäätyä ylöspäin, hae apteekista _jotain_ närästyslääkettä ja koita vielä miettiä sitä ruokavaliota ja soita sitten uudestaan jos ei auta" kanssa ja mietin, että vittu, olipa hyödyllinen puhelu ja meni vielä minun piikkiin.

No olisihan se ollut ihan liikaa vaadittu, että oisin saanu ajan lääkärille, joka oisi kurkannu miltä nielussa näyttää ja kirjottanu reseptin närästyslääkkeeseen, koska nethän on ilman reseptiä ostettuna ihan mukavan hintasia. Lennu ystävällisesti lahjoitti hieman omistaan ja tungin viime yöksi tyynyn patjan alle ja koitin nukkua hieman pystymmässä asennossa saaden lähinnä niskat ja hartiat jumiin. Olipa mitä mahtavinta herätä aamulla iliman, että kurkku ja nielu on epämiellyttävän tuntuiset, enkä kyllä anna tästä kunniaa vaikiassa asennossa nukkumiseen, vaan sille ennen nukkumaanmenoa napatulle lääkkeelle. 

No, kaippa minä sitten haen tommosen kahen viikon kuurin ihan omakustanteisesti ja katon häviääkö net oireet sillä. Vähän epäilen, koska näin jäläkikäteen mietittynä minulla on varmaan ollut tuota öistä refluksia jo aijemminkin. Enkä muuten todellakaan meinaa loppuelämääni nukkua tyyny patjan alla...

Jepppp.

No, ei anneta sen haitata menoa. Oon tänään taas heränny seiskalta, jotta ehtisin tehä jalakareenin ja kirjotella kandia ennen pakollisia menoja, jokka sitten peruuntui. Vois jatkaa tässä sitä kandin kirjottelua kunhan ensin söis jotain välipalaa ja kirjottaa muutaman tunnin putkeen ihan tosissaan. Huomenna lupaan pyhästi, että kirjottelen kandia koko perkeleen päivän ihan fiiliksissä, vaikka tällä viikolla ei oikeen mikään olle mennykään ihan suunnitelmien mukaan. 

Lenkilleki ois voinu taas vaikka mennä muttako niskat huutaa hallelujaata niin ehkä en jaksa enää tänään muutako käyä postilaatikolla. Vois vaikka venytellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti