tiistai 3. huhtikuuta 2012

And with everyday I try to move on.

Käytiin tänään vaimokkeen kanssa pitsalla (ko opiskelijabudjettia noudattaen tilillä oli juurikin sen verran rahaa, että irtosi pitsa ja olut, enkä missään tapauksessa voinu ostaa enää mitään oikiaa ruokaa ko lähen huomenna kotio).  Sitten tsiigasin minkäläinen silimukkakatastrofi vaimolla oli neulomassansa sukan kantapäässä menossa ja käytiin lopuksi vielä saunomassa. Nyt tulin nakkaamaan tänne nopiasti pari kuvaa meikäläisen vuosijuhulien lookista, ko lopultakin sain niitä vähän semmosia edustavampia (ja julukasukeleposia) otoksia. Laatu on about surkia, ko oon joutunu leikkelemään nämä isommista fotoista irti, mutta ehkä näistä nyt kuitenki jonkulaisen käsityksen saa. 

Tukka <3

Sori. En osaa hymyillä. :)
Tuo kampaus ei nyt oikeen pääse oikeuksiinsa tuossa kuvassa, mutta Oona siis tosiaan kiharsi tämän meikän karvaläjän, tupeerasi ja laittoi taakse pinneillä kiinni. Meikäläisen tukka ei varmaan ikinä oo ollu niin ihanan muhkia ja kivasti kiharoilla, kyllä Oona osaa. :) Ja naamavärkki näytti tuolta, ainaki alakuillan, kunnes kyllästyin lisäilemään tuota huulilakkaa ja putsasin huulet.

Jepa. Pitäisi pakata loppuun. Minä sitten inhoan vihaan pakkaamista! Se vaatii aivan liikaa aivotoimintaa, jota en omista. Kaikki tarpeellinen ei koskaan mahu siihen laukkuun, minkä aiot ottaa matkaan ja muutenki tavaroiden ja laukkujen kuskaaminen paikasta toiseen on ihan sietämätöntä. Ja loppujen lopuksi huomaan kuitenki, että oon pakannu kaikkia turhaa, enkä ollenkaan sitä, mitä oikiasti oisin tarviinnu. Mutta joo, ei kait se auta ko jatkaa tuota tappelemista, että pääsis unilleki tässä joskus.

Briefly in English: Pretty me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti