perjantai 13. huhtikuuta 2012

Waiting for your hands to light me up again.

Huh, tein tuossa opintolainahakemuksen. Aika pelottavaa. Mutta no, tämä oli tiiossa, joten ei kait siinä. Varsinki ko kesätyöt on tällä hetkellä aika surkiaa luokkaa ja jotenki uskon, ettei muutosta asiaan ole tulossa. Ens syksynä voisi kyllä koittaa löytää jotain töitä. 

Opiskelijan elämä on kyllä aika persiistä. Suoraan sanottuna vituttaa ajatus siitä, että jou'un turvaamaan omaa elämistäni velekarahalla, mutta minkäs teet. 

Säännölliset tulot ja oikia työelämä ois kyllä aika bueno juttu. No, enää semmoset nelijä vuotta. Tosi heh. Enkä luultavasti saa ees kesälläkään suoritettua mitään, ko ois enemmän ko aikaa. Meillä ko ei sattumoisin tarjota mitään kesällä opiskeltavaa. Että kiitti vaan. Ehkäpä vietän sitten kesän saleillen ja juosten, niistäkö ei onneksi tuolta kotua käsin tarvi maksaa. Tai no, ainahan sitä kyllä tarttee kaikkia piilareista urheiluvaatteisiin, mutta. No, jotain pirtiääki tähän päivään, kolomen tentin suma on onnellisesti ohi, on perjantai ja oon lähössä Marjon kans lenkille! Kuuntelen tässä vähän Guiltia ja kutittelen lenkkeilyhermojani. Aurinko paistaa eikä ees vituta se, että onnistuin kaatamaan kahavit sohovalle ja lattialle. Hyvä tapa nauttia päiväkahavit... No, saanpahan varmaan hyvän syyn nakata sohovanpäälliset koneeseen. Jos tuo kahaviläikkä ei lähteny ko suihkuttelin sitä veellä. Keittiönpöytä ois kyllä aika kova sana sekin. 

Ja ai niin, oli tarkotus ottaa joku "piristävä" valokuva tähän tekstin lisäksi, mutta totta kai kamerasta loppu juurikin sillon akku ja en vaan jaksais enää yhtään webbikamerakuvaa. Joten no pics today. No, ehkä huomenna sitten jos vaikka kunnostau'un tässä ja siivoan sekä teen tortilloja ruuaksi.

Briefly in English: "Long time no see!" my running shoes shouted at me and I decided to go running today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti