sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

En mitään, en ketään, alla ikivanhan auringon.

en mitään, en ketään, enemmän kuin sua.

Pääsiäinen alakaa olla pikkuhilijaa ohi. Huomenna pitäisi palautua taas Ouluun (onko pakko jos ei taho?) Tentit oottais tekijäänsä ja niin. Toisaalta ihan hyvä palata  takaisin arkeen, oon syöny ihan liian tukevasti (hirvipiffejä, mämmiä, kotitekosta pitsaa, makkaraa, suklaakakkua ja niin ees päin...), juonu palijon punaviiniä ja vähän kalijaaki, käyny joka päivä saunassa, maannu sohovalla tekemättä mitään enkä todellakaan urheillu, jos ei kävelylenkkiä Ukon kans lasketa.

Oon edelleen kipiä, tai kurkku on. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin nielurisat taitaa olla net joita särkee. Alakaa hilijalleen vituttaa tämä homma. Tänään oon haikaillu salille ja juoksemaan. Kunhan kelit vaan paranee vielä vähän niin meisi lähtee pinkomaan piiiiiiitkästä aikaa. Ja no, ihan hyvä olis jos meisiki paranis.

No, pääsiäinen on nyt kuitenki sujunu siis ihan kohtuuella. Jos saisin päättää, niin oikiasti olisin ollu mökkeilemässä ja käyny pilikillä ja näin, mutta ko en saa, on tämä koti, hyvä ruoka ja rentoiluki ihan jees vaihtoehto. Nyt nuQ, viimisille rauhallisille yöunille taas vaihteeksi.

Briefly in English: Once again a great holiday is almost over. I've eaten way too much. And been drinking a little bit too. But at least I have enjoyed every moment.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti