torstai 19. huhtikuuta 2012

Rakennan sun sydämeesi taloa mä rakastan sua.

Eilen oli kiva päivä! Kävin lopultakin hakemassa ittelleni uuen rakkauen Hulluilta päiviltä. Ja ei, se ei ole tekokäsi (kuten Solski epäili), vaan uusi objektiivi järkkäriin. Lopultakin, etten sanoisi. Oonhan sentään jo vuojesta 2009 tahkonnu tuolla, no, surkialla alakuperäisellä objektiivilla, joka ei varsinaisesti laadulla loista. Joten olihan se aikaki jo hankkia jotain uutta kameraan. No, ei tässä nyt varsinaisesti vieläkään laadulla ja huipputekniikalla päästä brassailemaan, uusi objektiivi on nimittäin niinkin "lelu" ko Canonin EF 50 mm f/1.8 II mutta uskokaa poies, tekee ihimeitä kuvaamiselle ko aiemmin on tottunu siihen paskakittiin. 

Päädyin napsimaan tuon Hulluilta päiviltä mukaan ko sen ja UV-suotimen sai yhteishintaa 100 euroa ja meisillä oli vielä jemmassa Stockan lahajakorttia noin 14 euron eestä. Tätähän objektiivia ei oo tosiaan hinnalla pilattu. No, ei vissiin niin sillä laadullakaan (:-----D) mutta suhteessa hintaan erittäin toimiva laitos. Kovaääninen joo, ja automaattitarkennus vähän vammanen, mutta muutaman napsaisun ottaneena tykkäsin kyllä. Lukemani perusteella ootin palijon pahempaa vessapaperirullaa, jonka manuaalitarkennus on hankala käyttää ja näin, mutta yllätyin ehkä jopa positiivisesti. Ehkä mulla on vaan niin pienet sormet, että tuo tarkennusrengaskaan ei tuntunu yhtään hankalalta käsitellä, niinkö oli palijon tuolla keskusteluissa manattu. Tästä on hyvä lähtiä liikkeelle. Oisin kattellu seuraavanki objektiivin jo valamiiksi (mieli ehtinee muuttua vielä varmaan monesti tosin) mutta semmosia hankitaan sitten joskus, ko rahatilanne sallii. Luultavasti nelijän vuojen päästä? :----D

Sori ko nämät on taas kaikki mustavalakosia... :D

Eilen kävin ostoksilla myös HM:llä ja ostin semmoset mustat chinot (?) ko oli vielä lahajakorttia sinne jälijellä. En kyllä edelleenkään ihan tiiä että onko nämät nyt sitten semmoset meikäläisen housut, muttako halusin kesäksi jokku mukavat ja löysät housut. Ainaki nuot on tosi rennot päällä. Otin vielä kokoa suuremmat ko mitä normaalisti, ko net istu jotenki paremmin jalakaan ko eivät nousseet ihan sinne vyötärölle asti, mihin niiden ois oikiasti kuulunu tulla. Meikän takapuoli näytti jotenki ylisuurelta niissä 34:ssa, kiitos sen korkian vyötärön. :-----D Vähän kyllä arvoin, että semmone Guns N' Roses toppi, joka oli niinkö valamiiksi kulahtanu sekä helemasta hapsutettu ja näytti siltä niinkö se ois leikattu vanahasta t-paidasta, ois saattanu olla enemmän meikää ko nuot chinot, mutta ko semmosen pystyy askartelemaan ihan itte, niin en viittiny pistää siihen 14 euroa. Farkkushortsitki ois tarkotus askarrella ite. Jos oisin löytäny kirpparilta farkkutakin, oisin ostanu sen ja teheny siitä farkkuliivin, mutta eipä tullu vastaan. Ei kyllä myöskään niitä vanahoja bändipaitojakaan. Aion kyllä luultavasti käsitellä ainaki oman Kotiteollisuus-paitani, saa nähä raaskinko vielä raadella Metallican Master of Puppetsia. Ehkä ainaki heivaan siitä hihat mäkeen.

Oon jotenki ihan fiiliksissä semmosesta kasarihevarityylistä ens kesäksi. :D Tosin kasarihevarin sijasta ostin kirpparilta itelleni 12 eurolla Sisters Pointin mekon, jota oon joskus aikanani sovittanu Aleksi13:ssa, mutta en raaskinu sillon investoija niin suunnatonta summaa rahaa siihen. Vaikka edellisen Sisters Pointin glitterkatastrofimekon jäläkeen vannoinki, etten enää ikinä osta kyseisen merkin ylihinnoteltuja rytkyjä. Mutta kirpparillahan se hinta on vaan kohillaan... Vaikka 12 euroa oli tuostaki melekeen liikaa. Sitä glittermekostani tykkäsin kyllä yli kaiken, mutta vituttaa ko se tiputtelee kimalteensa pitkin matkaa. Oon pari kämppää sotkenu sen kans ja loppujen lopuksi siinä mekossa ei oo perseen kohalla sitä glitteriä enää melekeen ollenkaan. Hermo menee. Ihana mekko, josta maksoin suunnattoman summan rahaa ja oon käyttäny sitä kahesti.

Joku onnellinen pällistelee ihan idiootin näkösenä.
Eilen illalla käväsin sitten vielä meijän nyyttäreissä Persemaahuudeilla (kyllä, ikuiset antipatiat) ja söin massuni täyteen herkkuja. Oli hauskaa ja hyvä porukka ihania puheterapeuttitytsyjä! Iloa elämässä on loistavat opiskelukaverit. Kiva huomata, että tämmöne sosiaalisesti ihan käpy ihiminenki pystyy kuitenki näköjään luomaan ihimissuhteita ja antamaan itestään ihan fiksun (kai? :-----D) kuvan! Mutta nyt kuttuu kyllä semmone vähemmän kiinnostava projekti nimeltä tiskaus ja siivoaminen. Oon ollu koko viikon ihan heittiö ja kämppä näyttää juurikin siltä. Aina ei vaan kiinnosta, ees siivoaminen.

Briefly in English: I bought a new toy, Canon EF 50 mm f/1.8 II.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa,en ole koskaan törmännyt moiseen kirjoitustyyliin.. Tuleeko se sinulta ihan luonnostaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, et oo vissiin törmänny koskaan ennen sallalaiseen! :D Vaikka tiiä onko tämä minun käyttämä kieli nyt meijän perän murretta ihan puhtaimmillaan, mutta aika pitkälti kuiten, omilla mausteilla toki. Kyllä tämä ihan luonnostaan tulee, oon pyrkiny kirijottamaan aina mahollisimman samalla tavalla ko mitä puhuisinki. Tietenki välillä pitää aina vähän aatella, ko meinaa jäähä kirijakielen kirjottelu päälle. Ja toisaalta taas puheessa esiintyy kyllä ilosesti välillä kaikkialta muualtaki poimittuja vaikutteita.

      Poista