sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

I can see your true colours.

Ihanan rentouttava ja mukava mökkireissu takana! Muistin taas miten palijon tykkäänkään mökkeilystä. Tai no, en kait minä sitä oo kyllä missään välissä kerenny unohtaakaan, mutta. Oli kyllä aevan mainiota, kiitos vaan kaikille osanottajille, etenkin ihanalle Elisalle tämmösestä mahollisuuesta keskellä Oulun harmaata arkia. :) Syötiin hyvin, pilikittiin, paistettiin makkaraa ja saunottiin, nautittiin kynttilänvalosta ja vaan oltiin. Ei olis kyllä haluttanu lähtiä poes ollenkaan. Corollaki oli vissiin vähän sitä mieltä, jou'uttiin nimittäin tyttöjen kans vähän pukkaushommiin ko se ei oikeen tahtonu lähtiä enää ampasemaan mökkitietä lähtiessä. :D 

Mutta annetaanpa kuvien kertoa omaa tarinaansa:


Onni on onnellinen koira!

Three amigos.



Kuka ei kuulu joukkoon?


Onni on kulukenu ulukona.



Varpaanlämmittimet. :D

Onni!


Syty nyt saatana...


Tyyli-lyyli ja punaset kumpparit.


Onni-pojasta on niin palijon kuvia, että minun täytynee tehä erikseen semmone oma kuvapläjäys siitä. :D Ihana karvaturri! Oikia nallekarhu. <3 

Nyt pitäisi varmaan painella unille jo, huomenna oottaisi taas enemmän ja vähemmän paluu arkeen ja opiskeluhommien pariin. Oli kyllä todella rentouttava viikonloppu, ei voi muuta sanoa. Tämä on kyllä justiinsa sitä elämää parhaimmillaan. 

Briefly in English: A weekend trip to a cottage. Thanks Elisa for this opportunity to spend time in a lovely place with lovely ladies! Sauna, a cold beer, campfire & sausages, candle light... Life as in a best possible way!

5 kommenttia:

  1. kivat kumpparit mutta eikö kantsis laittaa lahkeet kumppareiden päälle että ei lunta mene kumisaappaaseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuolla tarvinnut niin syvässä lumessa kahlata että ois sitä ongelmaa ollu, jäi lahkeet näköjään vähän puolitiehen ko on kumpparit jalakaan ovesta lähtiessä vetassu. :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. mites tuossa three amigos kuvassa tuolla vasemmanpuoleisella onko kumisaappaat jalassa?

    VastaaPoista