perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ja vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään.

Vanahaki jaksaa tosiaan vielä aina sillon tällön repasta! Eilen oli päiväkotiharijottelun eka päivä, heräsin kuuelta ja suuntasin seittemältä kohti lipastoa ja Leenaa, josta jatkettiin yhessä matkaa Rajakylä-hoodeille. Päivä sujui ihan kivasti, ja varsinaisen testailun jäläkeen siirrettiin ahterimme lipastolle syömään ja kirijottamaan raporttia. Siinä tuskaillessa vierähtiki muutama tunti, jonka jäläkeen hyppäsin bussiin ja menin keskustaan tsillailemaan ja oottamaan äitiä. Kiertelin kaupoissa kattelemassa ja bongasin Seppälästä aevan ihanat punaset korkkarit, viiminen pari ja sattumoisin vielä kokoa 36. Koska en kuitenkaan ole ihiminen, joka kovin usein tekis heräteostoksia hetken mielijohteesta (tai muutenkaan enää nykyään niin kauhian impulsiivinen), lähin äitiä vastaan ja jätin net sinne. Sydäntä kyllä vähän raapas.

No, lähimmä äitin kans sitten suunnistamaan kohti jotain syömäpaikkaa. Tarkotus oli mennä Kauppuri 5:seen, mutta ko siellä oli palijon populaa ja jonoa (ylläri!) ja meijän aika rajallinen, päätettiin sitten kuiten mennä Pannuun syömään. Ja hyvää oli! Söin itteni semmoseen ähkyyn, että oksat pois. Ruokailun jäläkeen kierreltiin vielä vähän kaupunkia ja äiti teki itelleen löytöä. Sitten serkku-tyvär Johannes ringautti ja päätettiin lähtiä käymään yhellä Kulumassa. Äiti jatko matkojaan ja met painuttiin Kulumaan nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja pienestä määrästä alakoholia. 

Kuluman jäläkeen suunnittelin busseilevani kämpille, ko oli maha edelleen niin täynnä että liikkuminen tuntu vaikialta, mutta ko bussit veti just naaman eestä ohi, enkä jaksanu jäähä oottelemaan seuraavia, päätin lähtiä kävellen kämpille. Ilimaki oli mukavan lämmin, mitä nyt vähän harmaa. Siinä Isokadun Seppälän kohalla iski sitten kuiten semmone ajatus, että käympä kattomassa onko se vielä auki. Ja olihan se. Joten kävelin sisään. Ja net kengätki oli vielä siellä. Otin net käteen, ihailin hetken ja päätin kokeilla jalakaan. Tietenki net oli justiinsa hyvät ja niinpä päätin, että perkele, kerta net on oottaneet täällä minua koko päivän ja ko en vaan voinu lakata koko päivän aikana ajattelemasta niitä, meijät on tarkoitettu yhteen. Ja niinpä siinä sitten kävi niin, että kannoin net kassalle ja otin mukaani.

Ja ohan net kyllä aivan ihanat! Kuvia tulee sitten joskus, nyt en jaksanu fotoilla niitä ko kamera on jo pakattu.

Sitten tallustelin kämpille, luin Facebookista että tytöt on lähössä pussikalijoille ja päätin lähtiä messiin. Ei hijastanu yhtään se, että olin ollu semmoset 12 tuntia jo reissun päällä ja heränny ennen kukon pierua. Vejin haalarit jalakaan, polijin paniikissa marketeille, ostin pari kalijaa ja suuntasin Ainolanpuistoon. Siellä hetken hilluttuamme leikkikentällä saatiin kuningasajatus, että lähetään ex-tempore Wesibussiajelulle. Ja niinhän siinä sitten kävi, että menimmä torin rantaan, sullouduimme yhessä kaikkien iloisten vapunviettäjien kans Wesibussiin ja lähettiin parin tunnin ajelukierrokselle. :--------D Meno oli ihan mahtavaa, bussissa soi mahtava menomusa, laulettiin täysiä mukana ja heiluttiin. Oli kyllä ehottomasti kokemisen arvoinen juttu! Suosittelen lämpimästi, mikäli et pelekää ahtaita, täpötäysiä ja hikisiä busseja, joissa soi musiikki lujaa ja ympärillä pyörii puolialastomia humalaisia miehiä.

Hienoin hetki oli ehkä se ko laulettiin täysiä Kaija Koon tahtiin ja jorattiin menemään täpötäyessä bussissa. Joskus on siis ihan hyvä vaihtaa pussikalijat bussikalijoihin. :) Mahtavan ihanat Emmis, Nooris, Elisa ja Iiris! Ootta aivan ihania tyttöjä! Niinkö kaikki muutki logopedi-neidit. =)

Tänään oon tässä siivonnu tämän kämpän, jonka joku on sotkenu meikäläisen tietämättä ja pakannu kamat kotireissua varten. Nyt kelepaa vanahan lähtiä kotio rauhottumaan (tiiä siitä, tais jäähä vähän menoputki päälle) ko on ottanu ees jollain lailla osaa perinteiseen oululaisen opiskelijan vappuun!

Mmm joo. Nyt vois ruveta tässä pikkuhilijaa valamistautumaan kohti rautatieasemalle liikahtamista, miettiä minkä takin laitan päälle, hoitaa viime hetken pakkailut ja ehkä vielä vähän syökästä ja näin. 

Briefly in English: Had a great day yesterday. I ate delicious food in the restaurant Pannu with mom, had one beer in the Oulu's greatest bar Kuluma with my dear cousin, bought new lovely shoes and had fun with my student friends! I'm so lucky to have such nice girls around me!

2 kommenttia:

  1. Ihana Annariika! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsän, en ees kyllä oo mutta kiitän ny kumminki! Loppujen lopuksi aika harvoja hyviä hetkiä elämässä pitää vaan vähän kuvailla ylistyssanoin.

      Poista