maanantai 23. huhtikuuta 2012

If you're feeling like I feel then run your life like it’s a dance floor.

Voihan nenä. Kävin tänään juoksemassa, ko tein aamun- ja päivän opiskeluhommia ja päätin sitten niitten jäläkeen tuulettaa vähän aivoja. Plus että keli oli mitä ihanin, arska paistaa ja lämpöasteita yli kymmenen. 

Juoksin 23 minsaa. Vittu.

Tähtäsin puoleen tuntiin, mutta loppumatkasta alako väännellä vattaa siihen malliin, että piti lyhentää vähän reittiä. Myönnän, että oon vähän hormonivitutuksissani, mutta silti. Iso huoh. Vähän eri meisinki verrattuna niihin viime syksyn 50 minsan rundeihin, joita juoksin siihen asti kunnes vaikeu'et alako. Mutta jaa, kaipa se on lähettävä pohojalta takasin ylös. Jos tästä sais vaikka pään taas auki.

Ei edelleenkään sitä paitsi ollu yhtään nautinnollista. Vituttavaa juosta tuolla ihimisten ja autojen keskellä ja joutua pysähtymään liikennevaloihin. 

Yksi vitutuksen syistä tässä:

Voittajafiilis! Not.
Oon juoksulenkin aikana ja jäläkeen aina punanen ko paloauto. Tosin tuossa webbikameran kuvassa tuo naama näyttää enemmänki siltä, niinkö oisin tunkenu itteruskettavaa naamaan huonolla menestyksellä. :----D Mutta you get the idea. Mutta joo, nyt pitää mennä laittamaan juoksukamat koneesta kuivumaan. Jep, se on pakko pyykätä juoksutamineet joka lenkin jäläkeen, Annariika, pieni vaalianpunainen possu. Tai no, oikiastaan aika sika.

Briefly in English: Back in the bottom with running. Have to start the training again, and it sucks. I didn't even enjoy running anymore. But I think that it's Oulus fault. I don't like running with cars and traffic lights or too many people.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti