keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Älä mene, älä mene, älä mene nyt kun se tuntuu pahemmalta.

Koska en satasella kerkiä kuitenkaan viikolla kirjottamaan yhtään mitään, päätin näin sunnuntaina ajastaa jotain julkaistavaksi ens viikolle! Eli terveisiä menneisyyestä. Oottelen, että petivaatteet pyörii kuivausrummussa ja sen jäläkeen voin sitten lähtiä lenkille, joten mikäpä olisikaan parempi hetki lisätä tänne uusi resepti!

Joten, tässä tulleepi jotain hyvää!

Herkkusienibroilerivuoka:
200 g herkkusieniä
400 g broilerisuikaleita
4 dl pastaa (mulla jotain täysjyvää)
1 iso sipuli
2 valakosipulin kynttä
juustoraastetta
paketti Aura-juustoa 
1 tlk ananasmurskaa
1 prk ruokakermaa (lisäksi loraus maitoa)
suolaa
mausteita (laitoin ainaki mustapippuria, paprikajauhetta, currya, chilijauhetta)
kananmuna

Pilko sipulit ja kuullota öljyssä paistinpannulla. Lisää broilerit ja mausta. Kun broilerit alkavat olla kypsiä, lisää pilkotut herkkusienet. Anna paistua hetki ja lisää paistinpannulle lopuksi ananastölkki (valuta ensin enimmät mehut pois). Keitä samaan aikaan kattilassa 4 dl valitsemaasi pastaa napakaksi. Sekoita broileri-herkkusieniseos ja pasta keskenään uunivuokaan (yhteen isoon tai kahteen pienempään). Sekoita vuokaan mukaan juustoraaste ja Aura-juusto. Juustojen määrää voi säädellä oman makunsa mukaan, itte laitoin koko paketin Auraa yhteen satsiin ja se tekee ruoasta kyllä melekoisen energiapommin, mutta on kyllä myös erittäin hyvääkin! Sekoita sitten kulhossa keskenään purkki ruokakermaa (+ loraus maitoa) sekä kananmuna ja kaada seos lopuksi vuokaan (olisi hyvä, että pasta ja muut ainekset suurin piirtein peittyvät seoksen alle). Paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Nauti!

Briefly in English: Chicken and champignon pasta casserole. I have any idea if the name of the food is correctly written in English but I hope you understand what I mean. :----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti