maanantai 15. lokakuuta 2012

Kuinka noin vieraan voi tuntea jo näin.

Minusta on tullu vanaha ja mukavuuenhaluinen! 

Kävin nimittäin hakemassa itelleni talavikengät. Ja vieläpä kaksin kappalein. No, en tiiä voiko tätä kohtuutonta rahankäyttöä pistää vanahuuen piikkiin, mutta. Otin ittiäni niskasta kiinni ja totesin, että hyviä kenkiä ei voi saaha halavalla. Tai voi, mutta ei yleensä saa. Ja tämmösen jalakavammasen niinkö meikä on syytä ostaa semmoset, joilla käveleminen on vähän laadukkaampaa ko viien markan wannabe-uggeilla. Kriteereinä näille talavikengille olikin sitten tosiaan se, että a) niillä pitää pystyä kävelemään (no kukapa oisi ikinä arvannu, että tämmöstä vois vaatia kengiltä!) ja b) niitten täytyy olla lämpimät, sekä mukavat.

Luovuin myös siitä toivosta, että kirppiksellä ois tullu mitään hyviä popoja vastaan.

Niinpä ko Koo-clubipäivät pämäytti parit tarjoukset ilimoille, meikäläinen suuntasi juosten (no okei, kävellen, ko pyörä on Marjuskalla lainassa) keskustaan kokeilemaan kenkiä. Bongasin netistä etukäteen kolome eri vaihtoehtoa ja matkalla kaupunkiin ajatukseni selekenivät siihen malliin, että mikäli luoja suo, talutan sieltä ulos kahet kaverit. Ja näinhän siinä sitten kävi. Näitten ois kyllä parempi piettää minun vammaset jalat lämpiminä ja kuivina talaven tuiskuissa (tai Oulun märässä loskassa). 




Pahoittelen näitä paskoja kuvia, hermot ei riittäny parempaan taidepläjäykseen. Huomatkaa, miten kumpienkin kenkuleitten kohalla korostin tuon karvavuoren olemassaoloa. En nyt tiiä, onko nämät mitään superlämpimiä, mutta toivo on korkialla. Saappaat on tosiaan ihan yksinkertaiset mustat varresta rypytetyt iliman korkoa tai mitään, pienellä twistillä tuolla takana, eli noilla niittirenksuilla. Keinonahkaa, mutta toivottavasti kestää käytössä. Alemmat eli punaset nilikkurit onki sitten ihan aitoa nahkaa (hintaki oli muuten heti sen mukainen) ja karvavuorella netkin. Väri ei ehkä oo luonnossa ihan noin kirkas punanen. Otin nämät punasena, ko halusin vähän jotain persoonaa peliin ja mustat (susirumat!) nahkamaiharit meikältä jo löytyy kaapista.

Hintaa oliki sitten niin palijon, että en ees kehtaa tunnustaa, kaikki joilla kiinnostaa voi käyä Kookengän sivuilta kurkkimassa. Sanottakoon, että en oo ikinä pistäny kenkiin näin palijon massia. :D Meikäläisen kengät ko on yleensä tasoa HM... Ja net kengäthän on yleensä laadulta hintansa mukaisia. Tosin käytän kenkiä vissiin niin nätisti (ja nyt ei lasketa sitä, että yksistä korkkareista puuttuu toinen kantalappu), että esimerkiksi HM:n vuonna 2008 ostetut kympin ballerinat alako hajoilla vasta tänä kesänä. Aika kova suoritus minusta!

Mutta joo, eipä mulla sen ihimeempiä, voisin alakaa touhuta tässä vielä jotain pientä ennen nukkumaanmenoa. Olokoot minun ja nuitten kenkien yhteiset kilometrit pitkät ja antoisat.

Briefly in English: I bought new shoes. Two pairs. I think I've gone mad.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti