torstai 11. lokakuuta 2012

Missä sä oot, sua etsinyt oon koko elämän.

Huhhuh, kello löi hetki sitten yheksän ja oisin ihan valamis sänkyyn! Kyllä tämä elämä on rankkaa. Särkee päätä ja silimiä ja väsyttää jatkuvasti. Ihan sama vaikka kuinka nukkuis, niin meikä on iltasin tähän aikaan ihan valamista kauraa mönkimään peiton alle. 

Onneksi enää huomenna aamusta kiti-ryhymä ja sen nyt jaksaa vaikka päällään seisten. Ja onneksi sen vetäminen on kivaa. 

Huomenna aijon kyllä käyä lenkillä, saunoa ja mennä aikasten nukkumaan. Ehkä neuloa sukkaa. Ja syyä kaalipataa! En jaksa nyt julukasta sitä reseptiä, jolla sitä tein (ei mulla oikiastaan ees semmosta ole ko vetelin taas ja jälleen ja kerran vähän lonkalta), mutta pakko laittaa kuva siitä, miten koomiselta tuo meisin jäätävän iso valurautapata näyttää tuossa hellalla. :D

Ei ees mahu kunnolla millekään levylle. :--------D No, mullahan on tunnetusti kaikki niin isoa, kuten esimerkiksi ego! Tuo pataki kuvastanee sitä aika hyvin. Muttako meikäläinen on tottunu tekemän tuota ruokaa semmosilla vähän isommilla mitotuksilla. Hartaasti haaveilen siitä, ko voin tekasta tuohon jäätävän ison käristyksen hautumaan leivinuuniin. Jokaisella ittiään kunnioittavalla emännällä on ihan valtava valurautapata. Tai, jos nyt ei ihan valtava, niin valurautapata kuitenki.

Siellä sitä hautuupi, namii. Meikäläisellä tuli tuohon vaan ehkä vähän liian jauhelihaa, ois saanu olla 600 g eikä 400 g. No, hyvää se oli silti (ja sitä on muuten ihan reippaasti myös pakkasessa!)

Mutta nyt minä lähen naamapesulle ja nukkumaan (ei vaan jaksa). Huomenna saatan julukasta net pari kuvaa, jotka onnistuin nappaamaan meikäläisen eilisen puolitoistatuntisen kuvausrupiaman aikana tuolla pitkin Oulujoen rantaa, Tuirabiitsiä ja muita. Kyllä, tykkään hortoilla illalla kameran kans pitkin pimiää puistoa Tuirassa. :)

Nyt kuitenki unia ja öitä kaikille!

Briefly in English: Cabbege stew. Yummy. Too tired to write anything else. :----D Sorry!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti