maanantai 1. lokakuuta 2012

Jos joskus yksin pimeässä seison.

Hilijaisuuteen on taas vain ja ainuastaan yksi pätevä syy; naamaton kiire. Viime viikolla oon esimerkiksi ollu vetämässä fuksisuunnistuksen rastia (oli kyllä ihan huippua!), ohojannu kerhoa, suunnitellu kiti-ryhmää, juossu luennoilla, suunnitellu kiti-ryhymää, sanoinko jo että suunnitellu kiti-ryhymää ja vielä kerran suunnitellu kiti-ryhymää. 

Viikonlopun olinki kotona ja lähinnä nukuin. 

Ja ei, tänäänkään en aijo kirijottaa mitään järkevää saati kuvallista, ko pitää vielä kirijottaa vähän Karski Merirosvosta ja värittää yksi kuva, ehkä pesassa pyykkiäki, järjestellä kämppää ja mätsätä että mikkä verhot ois hyvät ja mikkä ei (kyllä, minun jouluverhot tuli netkin viime viikolla!)

Jotain kuvia ja juttuja voisin ehkä uskaltaa luvata viikonloppuna. Ehkä. Paitsi jos nukun koko viikonlopun.

Olin aatellu ehtiä värjätä tänään hiuksetki ko tukka on mallia kalijuunnun päälaelta ja käyä lenkillä, mutta ei taija jaksaa eikä joutaa. Pitäis kyllä hakia piilarineste Postista, mutta ehkä sen kerkiää huomennaki. Tai jonain toisena päivänä. 

Briefly in English: I'm way too busy to write anything except "hey, I'm still alive though there has been a radio silence". Gotta go, see ya maybe in next life! Just kiddin', maybe next weekend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti