tiistai 16. lokakuuta 2012

Kaiho ja uhma sekoittuu.

Terkkuja erittäin kylymästä ja märästä Oulusta. Aamulla satoi lunta, ja päivällä se muuttu jäätäväksi vesisateeksi. Olin aikonu tehä tänään bataattimuhennosta lihapyöryköitten kaveriksi, mutta sai kyllä jäähä bataatti tällä kertaa kauppaan ko ei huvittanu kastua yhtään enempää ko oli pakko. Vaikka en vielä haluaisikaan luopua syksyn pimey'estä, saisi kyllä mieluummin kuitenki sataa lunta ko mitä vettä tai räntää.

Kämpille tullessani päätin vähän luoda ympärille kodikasta tunnelmaa ja lämpöä ja pistin tuikut palamaan ja valo-oksaan valon. Nyt täällä tuoksuu ihanasti kynttilöille ja on palijon mukavampi istua kattelemassa ko ulukona sataa ja on harmaata. Tiiättehän semmosen kynttilöitten tuoksun, mulla tulee siitä aina mieleen koti. 

Enivei, tulin tännne pyykinpesemisen ja muun välissä julukasemaan pienen kevennyksen, jonka unohin eilen. Kävin nimittäin tosiaan siellä Joutsensillan Seppälässäki eilen, ja bongasin tämmösen:


Hieman ehkä hajosin. :---------D Tämän myötä toivottelenki kaikille erittäin hupaisaa tiistaipäivän jatkoa, minä ripustan pyykit kuivumaan ja syön ja alan sitten kaikessa rauhassa neuloa sukkaa.

Briefly in English: Something funny I saw yesterday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti