keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Is there life on Mars?

Lumista keskiviikkoa!

Ennenkö alan touhuta jotain tylsää, kuten kattomaan Gossip Girliä, aattelin tulla esittelemään uusimman tuotokseni villasukkien rintamalla. 

Olin jopa niin aikaansaava, että raidoitin näistä varret. Koko sukkaa ei pystyny, ko ois loppunu raitalangat kesken. Ja joo, koosta voi päätellä että nämät ei tule mulle, vaan löytävät onnellisen omistajansa jostain muualta. :) Vähän jänskättää ko meikällä tulee nuista varsista aina niin tiukat, että menneeköhän net jalakaan, mutta eiköhän se anna sen verran periksi. Parempi olla istuvat ko löysät sukat. Sinänsä tykkään kyllä tuosta väristä sen verran palijon, että voisin tehä vaikka itelleniki tämmöset. 

Langat on ihan Seittemää velijestä, tuo sininen taitaa olla joku tämän syksyn väri ja tuo limenvihiriä muistaakseni viime tai toissa syksynä (tai keväänä :D) ostettu. Sitten on ihan perus ruskiaa ja mustaa. Puikot varmaan neloset ja ohoje löytyy sieltä sukkalangan vyötteestä, mikäli joku kaipailee. :) Ja koko vissiin about 44, mutta se selevinnee sittenkö tuleva omistaja kokeilee nuita jalakaan... :-----D 52 silimukkaa eli 13 per puikko.

Eipä mulla nyde muuta! 

Briefly in English: Woolen stockings I knitted for a friend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti