keskiviikko 19. helmikuuta 2014

It's my time to rule at last.

Koska aikataulumuutokset on nykyään enemmän sääntö ko poikkeus meikän keskiviikoissa, tänään on taas huluppeasti ollu koko päivä aikaa tehä järkeviä asioita. 

Niinpä oon pessy nelijä koneellista pyykkiä, kirjotellu paperitöitä ja lukenu Lennun kans kuulovammojen tenttiin piirtelemällä puhebanaaneja ja tajuamalla, että kuulonkuntoutus ainaki vanhempien ohojauksen osalta piettää sisällään ittestäänselevyyksiä, joita en ees muista kirjottaa tenttiin. 

Totta kai tänään on myös paistanu aurinko pitkästä aikaa ko oot aikatauluttanu kalenteriin tenttiinlukemista... Lenkki-ilima ois ollu ihana, vaan eipä tuota joutanu ko ilimassa oli suuren urheilujuhulan tuntua. Luin muka vielä samalla tenttiinki, hah. 

Suomalaisen sisun innoittamana vetäsinkin tässä ihan kohtuu jämyn jalakareenin ja huomenna luultavasti kävelen niinkö pingviini. Täytyneeki tämän palakkarin jäläkeen lähtiä palauttavalle kävelylenkille Prismalle päin hakemaan kahavia ja muuta yhtä elintärkiää.

Edessä olis vielä myös vokaalien ensimmäisen ja toisen formantin opettelua ja muuta jännää, mutta onneksi se on päivä vielä huomennakin. Tosin huomenna on ohojelmassa muutakin enemmän ja vähemmän jännää, mutta eiköhän se tästä. Onneksi siinä vaiheessa, ko perjantaina koittaa seuraava jännitysnäytelmä, tentti ja tämän viikon hommat on jo takana päin ja saa ehkä vähän taustatukeaki tuohon huutamiseen. :D 

Sitten aletaan hiihtolomaa ajatellen muutenki olla voiton puolella jo, maanantaina on kandiohojaus (ehkä rykäsen sunnuntaina sitä varten kandin ekan version valamiiksi) ja sitten vielä parit terapiat ja sekä teoriatausta (ai niin, voe perse) ja sitten voiki jo ruveta rentoutumaan. Meleko vauhikkaasti kipittää tämä aika. Tulisi vielä net meikäläisen uuet kengät mahollisimman äkkiä niin saisin alakaa opetella jalakojen käytön uuestaan nyt ko motivaatioki tuntuu olevan suht kova. Minulla on ollu ongelmia esimerkiksi askelkyykyn kans ja oon nyt koettanu korjata siinä jalakaan tulevaa ylimäärästä kiertoa ja tänään alettiin olla jo paremmalla tolalla ja sain jo tehtyä kolome sarjaa askelkyykkyjä pelekän tangon kans. Kyllä se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti