perjantai 14. helmikuuta 2014

Sweet dreams of rhythm and dancing.

Yleensä aina vaan keskityn valittamaan kaikista meijän laitoksella kusevista asioista, mutta pakko hehkuttaa, että kyllä meillä ainaki useimmiten kunnollista terapiaohojausta saa. <3 Oon tänään ollu ihan huippuhyvässä ohojaustuokiossa, jossa toki nousi esille kaikkia, mitä pitää terapiaan liittyen tehä, mutta sain myös aikatauluhelepotusta ko meikäläisen oisi pitänyt tehä yllättäen terapian teoriatausta jo ennen hiihtolomaa ja saanki palauttaa teoriataustan vasta hiihtoloman jäläkeen. Ei olisi kuulemma mitään järkiä tehä teoriataustaa hätiköiden ja huolimattomasti ko asiakas on meille hyvin tyypillinen, vaan ohjaaja haluaa, että perehdyn asiaan ihan kunnolla. 

Lisäksi sain myös kannustusta kandin aiheesta, ohojausta työnhaun ja työpaikan suhteen sekä valtavan hyvän mielen. Kiittelen Ukkolan Soilea varmaan sitten gradun esipuheessakin, joten aivan hyvin voin kiitellä jo tässä vaiheessa. :D  

Oon tällä hetkellä siinä vaiheessa, että motoristen oppimispäiväkirja on valamis (ollut jo viime sunnuntaista, köhöm...) ja kandissa olen alottanut pohdinnan kirjottamisen. Pyrin saamaan ennen hiihtolomaa olevaan ohojaukseen semmosen ensimmäisen valamiin version kandista, missä ei sinänsä pitäisi olla hirviästi mitään korjattavaa sitten enää, ko meikäläinen työstää aika valamista tekstiä, mutta kattellaan sitä ohjaajan mielipidettä sitten. Itelläkin on ehkä muutama muutosajatus, mutta en nosta niitä esille, ellei ohojaaja puutu niihin. :D Tai no katotaan nyt. 

Ens viikolla oisi se kuulovammojen tentti, jolta en oota kyllä kovin suuria ko tuli tuota testaushommaa vielä ens viikolle ja testit pitää aina pisteyttääkin, sekä pitäisi sitä teoriataustaaki sitten hahmotella plus tehä sitä ennen terapian alakuarvio ja terapiasuunnitelma, sekä suunnitella seurantakerta. 

Kaikesta tästä huolimatta aijon kuitenki tänään lähinnä käyä lenkillä ja tehä ruuaksi pitsaa ja kattoa illalla jääkiekkoa. Viikolopun ohojelmaan oon myös suunnitellu gluteenittomia korvapuusteja leivonnan merkeissä. Eli en siis jaksa ressata mistään ja otan ihan rennosti niinkö olin suunnitellukin, eiköhän net hommat tuu kuitenki hoijettua. 

Sunnuntaina tulleepi kuukausi täyteen aktiivista liikkumista ja saattaisin ehkä uskaltaa tehä jonkinlaista havainnointia mittanauhan ja puntarin kanssa. Hirviästi net ei varmaan kerro mitään, mutta voisi sitten vaikka kirjotella vähän omia ajatuksia ja fiiliksiä sekä muutenki jotain aiheeseen liittyen.

Mutta nyt ei muutako perjantain jatkoja kaikille, meisi alakaa touhuta jotaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti