keskiviikko 26. helmikuuta 2014

That we're making two reflections into one.

YÄÄÄH, ostettiin Fastin suklaanmakuista Reco 2:sta palakkariksi ja koska maito on loppu, sekoitin tämän veteen ja täytyy sanoa että phythyi minkälaista kuraa. Toivottavasti tämä maistuu maidon kanssa ees vähän paremmalta... Leaderin palakkari on suorastaan namia verrattuna tähän. Tai no, sanotaanko että se on namia, se maistuu maitoon sekoitettuna lähinnä joltain suklaapirtelöltä.

No, ehkä se maito toivottavasti ratkasee tässä. 

Tein jalakareenin ja sitten makasin sohovalla oottelemassa saunan lämpiämistä ja kävin saunassa. Reeni oli vähän löysempi ko viimeksi, johtuen varmaankin siitä, että oon syöny tänään meleko huonosti. Ikävä kyllä net paskat eväät nyt vaan näkyy siinä, miten jaksaa. Meinasin ensin, etten jaksa tänään reenata ollenkaan, vaan kirjotan teoriataustaa, mutta koska se ei vaan lähteny ja tulin siihen tulokseen, että jos reenaan tänään jalat, voin huomenna tehä vielä viikon viimisen reenin ja olla sitten loppuviikon rauhassa.

Opiskeluhommista kandi on melekeen valamis (tai siis se semmaversio, mikä on kyllä varmaan aika pitkälle myös meikän lopullinen versio mahdollisia pieniä fiksailuja lukuun ottamatta), siellä on muistiinpanot vielä puuttuvien osien kohilla, enää jonku tarttis kirjottaa net auki. Teoriatausta tökkii, oon tänään alotellu sitä, mutta erinäisten muuttujien vuoksi vaikuttaa siltä, että se ei valamistu ennen lomaa. 

Oon aikalailla luovuttanu jo, vaikka loma ei ookaan ihan vielä alakanu. Koska jou'un harrastamaan julukisia kulukuneuvoja, päätin myös ehottomasti, etten tee lomalla mitään opiskelujuttuja, enkä ota ees konetta mukaan. Oon päättäny rentoutua. No okei, hieman ehkä saatan hoitaa jotain juoksevia asioita.

Nukun tällä hetkellä öisin tosi huonosti nähden unta lähinnä joko opiskelujutuista, tai sitten reenaamisesta ja ruokavaliosta (!?? on muuten ihan perseestä nähä unta kyykkäämisestä koko yö, paitsi jos sekin kasvattaa pakaroita), heräilen pitkin yötä ja aamuisin ylös nouseminen on yhtä tuskaa. Tarviin lomaa nyt todella kipeästi. Ahistaa vähän kaikenlaiset jutut ja jotenkin olen vaan niin loman tarpeessa.

Jaksamiseen motivoi ehkä vähän tosin se, että pietettyämme muutamat gradupalaverit kahavin äärellä Lennun kans varattiin meijän amanuenssille ohojausaika tai hopsausaika, eli mennään kartoittamaan sitä, missä vaiheessa meijän opiskelut on, mitä tarttee tehä jos meinaa loppuharjotteluun 2015 ja ennen kaikkia jos meinaa valamistua jouluksi 2015. Plus että halutaan meijän graduasia etenemään. 

Minulla on ohojelmassa virallisen opintosuoritusotteen kaivaminen Lapin yliopistosta mediakasvatuksen opinnoistani, joista aijon hyväksilukea opintoja meijän tutkinnon vapaavalintaisiin opintoihin. Lisäksi laitoin samaan spostiin (jonka lähetin randomisti ihimiselle, jonka toivon vastaavan nuista opintohommista siellä kasviksella) kysymyksen siitä, että saanko mitenkään järkevästi suoritettua erityispedagogiikan approa, josta minulla puuttuu yksi kurssi, kokoon. Tai että osaako kyseinen ihiminen neuvoa, keneen kannattaisi olla asian tiimoilta yhteyessä. :D 

Saa nähä, oisi kiva saaha se appro kokoon, mutta jos se ei onnistu niin en minä siihen kuole. Erityispedagogiikka on kyllä ihan huippukiinnostava aihe, melekeen yhtä huitsia ko logopedia. Jos minusta ei tulis puheterapeuttia, oisin varmaan ruvennu erityisopettajaksi. Paitsi etten halua olla opettaja.

Sitten pitäisi varmaan hommata se harjottelupaikka. Hmmm. Ja hoitaa tosiaan muitaki tämmösiä juoksevia asioita. Ajatus vääjäämättä lähestyvästä valamistumisesta saa kyllä kummasti potkua ja motivaatiota opiskeluun - mietin saunassa, että en jaksa ressata tuosta teoriataustastakaan nyt, koska kyllä se sieltä tulee. Toisaalta olisi ollut kiva tehä se ennen lomaa valamiiksi, mutta ehkä mulla on loman jäläkeen parempi tatsi ja uutta näkökulumaa asiaan ko oon hieman levänny ja asia on hautunu. You wish. No, voihan olla, että repäisen ja kirjotan se huomenna valamiiksi.

Mutta nyt on pakko mennä nakkaamaan urheiluvaatteet pyykkikoneesta kuivumaan ja alakaa suunnitella pakkaamista, tuota ehkä suurinta suosikkiasiaani maailmassa. Ja syyä iltapalaa.

Ilimottauduin tuossa ohimennen muuten WebOodissa kevään hiihtoloman jäläkeisen osion kursseilleki. Kuten sinne terveyden ja mielenterveyden psykaan ("#¤&T&¤%¤!). Pitäis varmaan lainata se tenttikirjaki jo ja alakaa lukia, että varmasti pääsen sen paskan läpi. HAH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti