sunnuntai 6. toukokuuta 2012

But I can't wait for ever more.

On aika kaikkivoipainen olo. Tein tänään kämppään yhen sortin suursiivouksen, kävin pihamaan mattotelineellä hakkaamassa matot, tuuletin petivaatteet ja pyykkäsin lakanat ja pyyhkeet, pesin vessan lattiakaivot ja vejin hellanki seinästä irti puhumattakaan normaaleista pölyjen pyyhkimisistä ja luutuamisista. Ja ai niin, tyhyjensin roskiskaapista kaiken ylimääräsen sälän. Muutaman tunnin pieni puunauskeissi. Tosin oli sen verta myrskyinen tuuli tuola ulukona, ettei tarvinu mattoja palijon hakata, riitti ko net laitto telineeseen ja tuuli hoiteli loput. Meinas lähtiä koko teline ja matot helevettiin sen tuulen matkassa... 

Nyt oon sitten täyttäny mielestäni ihan mukiinmenevän työhakemuksen tässä semmoseen aika hyvään työvaihtoehtoon ja suunnittelin pistäväni vielä toiseenki paikkaan. Vieläki vähän harmittaa, että loppujen lopuksi unohin pistää hakemuksen Giganttiin, meikäläisellä ois nimittäin ollu aika messevä hakemus mielessäni. Oisin todistanu että ainaki on sana hallussa, jos ei muuta. Mutta no. 

Telkussa pyörii ihanat miehet alias Aragorn ja Legolas (en vieläkään tiiä, kumman ottasin jos saisin, voiko ottaa molemmat?) ja minulla on hyvä mieli. Hetki sitten tanssin Coco Jambon ja Want U Backin tahtiin ja voisin kohta laittaa nukkumaan. Tenttiin en oo kyllä lukenu, mutta jotenki en nyt vaan jaksa ressata. Huomenna vois käyä lenkillä ja meikäläisen kesälomaki se vaan lähestyy uhkaavasti.

Kunhan saan ens viikon hoijettua, oon kahminu kokoon kohtuullisen kasan opintopisteitä ekalta vuojelta. Ens syksynä alan vetämään afasia-kerhoa, yritän kovasti löytää töitä, jota vois jatkaa opiskelujen ohella myös syksyllä ja niin. Tulevaisuuessa häämöttäis kunnon pankki/luottokortin hommaaminen, erkkapedan appron suorittaminen loppuun ja sitten jos töitä sais niin ihan ikioma piski. <3 Olin kyllä miettiny, että voisin aevan hyvin asua loppuopiskeluitten ajan tässä kämpässä, mikäli mitään maatakaatavaa ei ilimaannu, mutta toisaalta, jos niitä töitä irtoais, niin miksei sitä voisi hakia vähän isompaaki kämppää. Oma sauna ois kyllä semmone aika kova sana, mutta toisaalta niitä ei kyllä posauksen kämpissä taija palijoa olla tarjolla ja en kyllä tiiä onko mitään järkiä muuttaa posaukselta pois. 

Mutta nyt tuli kiilattua kyllä kovasti asioitten eelle. 

Ens kesänä aijon joka tapauksessa urheilla oikeen urakalla ja luvata itelleni yhen kivan motivaatiojutun oottamaan syksylle. Voi että, kuhan vaan jaksaisin tapella ens viikon kunnialla kasaan, saaha net kaks tenttiä läpi ja päiväkotiharjottelun kunnialla loppuun ja raportin palautettua! Niin ja sen yhen seminaarin käytyä. Torstaina ois Pannukakkutalo ohojelmassa ja perjantaina kotia kohti. 

Mutta nyt kattoa vielä hetki tuota Tarua ja sitten unten maille. Voihan entti sentään!

Briefly in English: Sometimes cleaning makes you very happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti