perjantai 18. toukokuuta 2012

Nyt poika saunoo.

Hej allihopa! 

Juuri kun ajattelin musertua sen todellisuuen alle, että oon koko loppuelämäni sairas, en ikinä toivu tästä räkätau'ista ja kurkkuun sattuu ikuisesti, eikä lenkkipoluille tai salille ole enää paluuta samalla kun motivaationi kärsii ja kuihtuu kurkkiessaan ulos ikkunoista kevätiliman ihanuutta, heräsin tänä aamuna iliman kurkkukipua! Ja se on enemmän ko sata jänistä. 

Että kyllä se tästä ehkä sittenkin. Eilen oli muutenki ihan semmone olo niinkö ois kohoma, ko käytiin hakemassa ruuaksi pitsaa ja vetelin suolaistakin suolasemman kana-ananas-aurajuusto-pekonin. Oha se kyllä hyvää, mutta sen jäläkeen on koko loppuillan semmone olo niinkö ois oikiasti rapula ko se janottaa niin hirviästi. Oon tosin eläny parit viime päivät lähinnä viinimarijamehulla ja kuumaan veteen liuotetulla hunajalla, että ehkä se pitsan tankkaus teki kuiten ihan hyvää. Tänään tunnen itteni ihan uuelleen syntyneeksi (no melekeen ainaki!)

Lisäksi Suomi hakkasi kuin hakkasikin sen USA:n eilen (tätä ei varmaan kukaan vielä tiennytkään) ja meikäläisellä on omat (pre-)kultajuhulat täällä, huuattelen Pojua uuestaan ja uuestaan. Myös tuo voitto oli enemmän ko sata jänistä ja aion ottaa kaiken ilon irti tästä, kävi miten kävi. Sattuneesta syystä en ollut oikein kykenevä osallistumaan viime vuojen kultajuhuliin, ko seuraavana aamuna soi kello joskus nelijältä ja piti lähtiä logopedian pääsykokeisiin... Tämä on jotenki tätä tyypillistä meikäläistä. No, parin tunnin yöunet ja päätin, että kerta Suomi voitti niin voitan kyllä minäki! Ja niinhän minä tein. :)

Mutta olisi kyllä ihan kiva päästä juhulimaan IHAN OIKIASTI. Vaikka olihan se jo eilenki melekonen jännitysnäytelmä, jonka voittoa sietää juhulia. Kaatu aika monta suomalaisen jääkiekkoilun kirousta.

Ja voi ahhahaa, putosi se Ruotsiki pelistä pois. En tiiä lähtikö se meikäläisen kurkkukipu niitten vai USA:n messiin mutta hei hei, sinne painukoot!

Viime yönä oli muuten ihan hitonmoinen ukonilima. Tai ekan kerran se jytäs jo sillon illalla peliä kattoessa, mutta yöllä se päätti alakaa räiskätä ihan kunnolla. En tiiä heräsinkö siihen mielettömään jyrinään vaiko päänsärkyyn, joka tuntu siltä, että kallo halakiaa ihan kohta. Se roimautti myös aikamoiset vesisateet. Tänään aamu on valijennu ihanan aurinkoisena ja lämpö nousee varmasti taivaisiin. Lumet on sananmukaisesti sulanu ihan kohisten ja höyryämällä. Tänään kaivetaan varmaan grilli esiin ja tuumataan että "NY RILLATAAN!". Pihiviä ja punkkua ja arskan paistetta, ai että.

Ja joo, on taas tylsän kuvatonta tekstiä, mutta valitettavasti meikäläisen sairastelusta ei oikein pitemmän päälle oo irronnu mitään fiksua kuvamateriaalia. Ei sillä että ois ees jaksanu palijoa kiinnostaa kuvaaminen.

Joop, lähtiä vetelemään nassuun vaikkapa vähän maitorahkaa ja ruisleipää.

Briefly in English: Ice hockey fever!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti