keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Rumor has it.

Arskaa, kahavia ja mustikkapiirakkaa. Kertoo kaiken olennaisen tästä hetkestä. Ja yllättäen vielä aika hyvää kahavia, ottaen huomioon että se on Rainbowta. Yleensä oon semmosia Saludo/Juhla Mokka/Presidentti -naisia kahavini suhteen, mutta köyhyys pakottaa opiskelijan aina vähän kyseenalaisiin valintoihin (paitsi kalijan kohalla, Karhusta en tingi.) Tämän Rainbown heikkous on kyllä ehottomasti tämä laadun vaihtelevuus, joskus on niin pahaa että, ja nyt on taas vaihteeksi melekeen parempaa ko edellinen paketti Juhla Mokkaa.

Köyhyyestä puheen ollen, kävin keskustassa tuhulaamassa omaisuuen naamaani:

Täydennystä Lumene-varastoihin ennen kotia lähtemistä. Meikkipuuterin jämät päätti räjähtää tuossa joku aika sitten (en tiiä onko joku muuki huomannu tämän raivostuttavan asian, mutta niitä ei ikinä voi käyttää loppuun asti, koska jossain vaiheessa se perkeleen puuteri räjähtää milijooniksi atomeiksi sinne rasian sisälle...) Kuorinta-aine on ollu loppu jo varmaan puoli vuotta (ja sen kyllä huomaa meikän naamasta :----D). Lisäksi hellin lopultaki itteäni kunnon primerilla ja punaisuuen häivyttäjällä, ko jos jollaki on vielä jääny epäseleväksi, niin meikäläinenhän on hieman punasuuteen taipuva naamasta...

Tässä kuvassa vielä se suuri syy, miksi juuri nämät Lumenen tuotteet. Paitsi että oon ollu Lumenen vakkarikäyttäjä kosmetiikan suhteen jo jonkun aikaa, niin näistä löytyy myös tuo kesän kannalta äärimmäisen tarkia asia: nimittäin aurinkosuoja. Meikkipuuterissa SPF 15 ja primerissa peräti 30. Meikäläinen kun on myös mallia "grillaannun kuin makkara auringossa". Lumenessa kiehtoo myös kotimaisuus ja tuo luontofiilistely. Lisäksi olen yksinkertaisesti todennut Lumenen tuotteet vaan meikäläiselle parhaiksi. 

Meikkipussinkin sisältö on pikkuhilijaa Lumeneistunut, ripsarikin on nykyään kyseisen merkin ja oon oikiastaan tykänny siitä aika palijon. Oon suosinu aika paljon tuota Lumenen Natural Codea, ko sen hinta-laatusuhe on aika hyvä, mutta sen meikkivoiteista ja puutereista valitettavasti puuttuu tuo aurinkosuoja. Tuo Natural Coden kuorinta-aine on kyllä ollu ehoton lemppari, ja samoin oon ollu ihan tyytyväinen sarjan naamarasvaan (tosin en tiiä onko niiden koostumus nyt kauhiasti muuttunu ko siitä on tullu net punaisuutta ja kiiltoa hillittevät versiot). Tosin minä en oo mikään intohimorasvaaja, joten en oikein osaa sanoa siitä juuta enkä jaata. Ainaki se auttaa sillon ko naama meinaa tuntua kuivalta. :------D Natural Coden silmämeikinpoistoemulsio on myös ainut, jolla on saanu suhteellisen hyvin ripsarit helevettiin naamasta. 

Oikiastaan voisi tehä semmosen esittelyn omista lempparituotteista. Pitäisi ruveta varmaan lukemaan lastenneuron huomiseen tenttiin, mutta kiinnostaisi palijon enemmän kuvata noita purkkeja. :D No mutta, nyt pitäisi ainaki naaman suojaus olla kunnossa. Kesä, saat tulla! Onneksi ulukona on semmoset 15 astetta lämmintä ja aurinko paistaa, että tällä hetkellä siihen kesään ja perjantaina häämöttävään kesälomaanki voi melekeen jo uskoa. Aurinko kutsuisi ulukoilemaan lisää, oli ihana polokia keskustaan ja takasin.

Ei se auta, ei se loma tuu sieltä, ennenkö on ensin hoitanu net velevollisuuet pois alta. Siispä tenttimatskujen pariin, huoh. Pakataki pitäisi. Suoraan sanoen ei kyllä jaksattaisi yhtään. Mutta pakko mikä pakko.

Briefly in English: Now my face has the protection it deserves. Sun, you can start shining! Luckily it already shines and there is lovely weather outside. Too bad I have to read to the last test before summer holiday, which I have tomorrow...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti