keskiviikko 30. toukokuuta 2012

I feel good.

Mukava fiilinki. Huolimatta siitä, että meikäläisellä kämppää täällä about puolivuotias parsoninperkele, joka päätti tässä jokunen päivä sitten alakaa täysin kuuroksi kaikille käskyille ja muille.

Niinkö känttyrä pieni lapsi, joka kerjää asettamaan rajoja itelleen. Huoh. En tiiä miten tuon irti pitämisen kanssa pitäisi nyt tehä ko herra on päättäny ruveta tekemään reissuja piha-alueen ulukopuolelle. Mettälenkilläki luoksetulo oli meleko nihkiää, kaveri vaan kurvasi ohi noin kolomen metrin päästä ja lähti jo samantien viipottamaan seuraavaan suuntaan, ja sehän ei todellakaan ole mikään luoksetulo. Korkeintaan luoksehipasu. Hermo vähän kiriällä tuon herran valikoivan kuulon kans muutenki. Ei kajahtaa ko kuuroille korville ko Ukko päättää, että nyt tuolla onki jotain palijon mielenkiintosempaa. Tai jos "ei" hetkeksi pysäyttää, niin "tänne" ei sitten aiheuttakaan enää toivottua reaktiota. Ehkä sidon sen kymmenen metrin liekaan ja ko se lähtee paikuttamaan luullen olevansa irti, karjasen EI just sillon ko lieka loppuu. Tai vaihtoehtosesti hankin monta sataa metriä aitaa. 

Ja kaivan vallihauan sen aitauksen ympäri. 

Miksihän sitä pitää ihimisen tämmösiä maanvaivoja hankkia ittellensä. :D Mutta joo, asiasta kukkaruukkuun, kävin eilen hierottamassa jalakani kondikseen ja sain syyn nihkiästi sujuneille juoksulenkeille. Nilikat nimittäin. Siellä oli jumia ja virheasentoa sekä kiristystä ja ties mitä. Nyt onki sitten ihanan kevyet jalat, jotka ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin oikiasti koskee lattiaa kävellessä ihan kunnolla. Vähän jumppausta ja huomion kiinnittämistä juoksutekniikkaan niin sepä toivottavasti tästä! Vaikka eilen oliki semmone olo että vittu en tee mitään enää ikinä, ko paskaa se haukkaa kuitenki. 

Mutta todella elän toivossa, että tämän myötä jalakavaivat olisi menneen talaven lumia. Ja mikä parasta, tänään olen myös reenannut ensimmäistä kertaa aikoihin ja voi jumalat, miten mukavalta se tuntu! Kyllä se tästä taas.

Nyt vois ruveta sulattelemaan ruokaa ja tekemään jotain. Pakkaushommatki ois eessä pikkuhilijaa, perjantaina ois kuiten tarkotus vielä vetää jalaka- ja käsireeni ennen lähtöä. Vois käyä tänään illalla vielä kokeilemassa vähän juoksua tai sitten ihan vaan hihnalenkittää koira. 

Nähellään jos ei näkö mene!

Briefly in English: Nothing special today, but I'm feelin' good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti