lauantai 5. toukokuuta 2012

I want you back.

Natustelen tässä aamiaiseksi kahavin kans eilisen kisastudion jäänteitä, alias hirvipitsaa aurajuustolla, karvarouskuilla ja ananaksella. Pohja on tuunattu täysjyvävehenäjauhoista, seesamin- ja pellavansiemenistä ja itte tehdyssä tomaattikastikkeessa on runsaasti sipulia.Valkosipuli jäi uupumaan tällä kertaa, ko se oli loppu enkä kehannu ostaa enää uutta tilalle.

Tämä on varmaan meikäläisen bravuuri tuolla keittiöpuolella (no taso ei kyllä päätää huimaa, ehheh), jos osallistuisin siihen Rakkauella katettu -ohojelmaan, tämä ois varmaan se mitä vääntäisin ruuaksi. Koska minun miehen tulee olla kaikkiruokainen ja syyä hirviä, sieniä ja aurajuustoa. 8) Karvarouskutki oon kerenny viime syksynä omin pikku kätösin. Hirviä en valitettavasti ole ampunu ite. Vielä. Mutta ehkä sitten joskus. Sallalaista se on sekin kuiten. Ja tämähän on siitä kiva ruoka, että kalija kruunaa sen, mutta hyvin kaveriksi käy myös punkku. En kylläkään tosin nyt jaksa muistaa, mitä punaviiniä oisin naatiskellu hirvipitsan kans. Mutta onneksi net Alakon tädit (ja sedät) on siellä sitä varten, että niiltä voi kysyä vinkkiä.

Muita eilisen jääkiekkoilun ohessa nautittuja juttuja olivat tosiaan sitten olennaisesti olut (tosin Koffia, ei ollu niin hyvää ko Karhu) ja suklaa. Fazerin uutuusmaku, mansikka-vanilja. Aika mansikkainen ja jännä koostumus, muttei niinkään vaniljainen. Ihan hyvää, mutta ei mitään superia. Ja tietysti ennen peliä met nautittiin Marjon kans saunasta. 

Mutta nyt muumeja, morjens! Voe morrjensss miten hyvä jakso. "Toiset ovat synnynnäisiä ampujia." 8))))

Briefly in English: Ice hockey. What a lovely excuse to eat something good. Like pizza and chocolate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti