sunnuntai 13. lokakuuta 2013

You'd better work bitch.

Ajattelin tulla tekemään näin aurinkoisen sunnuntain kunniaksi väliaikapäivityksen liittyen elämäntaparemonttiini, ennenkö lähen lenkille tuonne ihanaan auringonpaisteeseen. Elikkäpä turhiä selittelemättä, lyyän luvut tiskiin ja selitellään sitten. :D

Paino: 53,0 kg 51,9 kg 50,5 kg
Lantio: 86 cm 84 cm 84 cm
Vyötärö: 65 cm 63 cm 62 cm
Rinnan alta: 75 cm 74 cm 71 cm
Reidet: 55 cm vas. 52,5 cm, oik. 53,5 cm vas. 51 cm, oik. 51,5 cm

Eli joo, tässä on menny oikiastaan aika monta viikkoa välissä, iliman että oon ees mittaillu ittiäni, lähinnä vaan käyny sunnuntaiaamuisin puntarilla. Koska oon myös viettäny kaks viikkoa sairaana ja enemmän ja vähemmän surkialla liikkumisella, sekä ruokavaliolla, jossa on ollu aiempaa enemmän esimerkiksi leipää, ajattelin nyt tervehtymisen kunniaksi kuitenki päivittää tilanteen, josta lähetään taas liikkeelle. Paino on viimiset pari viikkoa pysytelly suurin piirtein tuossa samoilla huudeilla, mikä ei oikiastaan ole mikään ihime ottaen urheilujen vähyyden huomioon. Ruokavalio on ollu meleko normaali, mutta hiilareita on tullu syötyä enemmän ko normaalisti, samoin oon sortunu muutamaan satunnaiseen karkkiin ja muffinssiin sekä puolikkaaseen donitsiin. Kaakaota oon tosiaan myös juonu ja syöny leipää enemmän. Ja oon käyny kahesti Snellun pitsatorstaissa, voi minua! Muttako kummallakaan kerralla ei ollu oikeen parempaakaan vaihtoehtoa ja toisena torstaina oli pitkä päivä ja unohin eväät jääkaappiin. :<

Joo, näitä selityksiähän löytyy, meisillä oli myös menkat viime viikolla ja muutenki, mutta pitäisi kai kuitenki olla tyytyväinen, että paino ei sentään oo noussu, vaan pysyny samoissa lukemissa, mikä kertoo siitä, että ruokavalio on painon pitämiseen paikallaan siis ihan passeli. Sen aika vaan ei oo ihan vielä, haluaisin nitistää vielä varmaanki semmosen kilon pois. Kuten senteistä huomaa, niitä on lähteny kaikkialta, PAITSI lantiolta, jolta haluaisin niiden häippäsevän kaikista kipeimmin. Kokeilin tänään tavoitehousujani ja net mahtuu muuten jo ihan hyvin jalakaan, mutta net jenkkikset. Voi jenkkikset sentään. Olen tiedostanut niitten olemassa olon ja suhteellisen muuttumattomuuden alusta lähtien, ko net pieneni hieman ja jäi sitten tavallaan vähän niinkö jätättämään. Net minä haluan vielä tappaa! Muuten aletaan myös mittojen puolesta olla melekolailla maalissa. 

Ja sittenhän nämät mitat ja painot saa lyyä ihan (ei läskiksi, vaan lihakseksi) jos aloitan sen tehokkaan reenaamisen tässä kunhan rasva on saatu suht sopiviin lukemiin ja toisekseen, kunhan net puntit muuttaa tänne meikäläisen kans. Jos suunnitelmat ois menny putkeen, net ois muuttanu jo (paitti etten ois voinu reenata ko oon ollu kipiänä) mutta aina ei mee niinkö elokuvissa. Niinpä ens viikolla jatkuu taas reenailu lähinnä jumppamuotosena. Ja lenkkeily tulee mukaan kuvioon hyötyliikunnan osuuen ollessa pienentynyt huimasti aiempaan verrattuna. Tietenki myös ruokavalio kaipaa hieman kiristelyä, vaikka meillä nyt onki se PMMP:n keikka tuossa pe ja aijon kyllä juua muutaman siiderin yms., vaikken sitä herkkupäivää ehkä ole ihan ansainnutkaan.

Plus tänään on taas tarkotus korkata kuivakuppailu! Se jäi tosiaan kesken muuton ja sairastumisen ja kaiken tämän keskellä, mutta meinasin alottaa sen kuurin uu'elleen, eli kaksi viikkoa kerran päivässä, sitten kaksi viikkoa tehostetusti kaksi kertaa päivässä ja sen jäläkeen ylläpitovaiheeseen, jossa kuppailua tehään tarvittaessa pari kolome kertaa viikossa. Sitten jos ja kun saisin veettyä tuon läpi keskeytyksettä, voisin oikiasti kirjotella siitä enemmänkin, mutta ainaki tällä hetkellä meisin kokemus asiasta on, että toimii! Tai auttaa ja laittaa nesteet liikkeelle.

Mutta nyt lähen naatiskelemaan tuosta ulukoilimasta!

PS. Tein muuten kuivakuppaukselle ihan oman tunnisteen tuonne ja lisäsin sen aihetta koskettaviin teksteihin, mikäli jollain erityisesti kiinnostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti