tiistai 29. lokakuuta 2013

Ohikiitävää, ikävä ja riemu.

Aika on taas vierehtänyt nopiampaa ko sen oisi sallinut, oon back in business at Uleåborg ja ulukona on aika ruma ilima ja meikäläistä väsyttää. Meinasin änkiä tähän jotain kuviakin, mutta sitten päätin, etten jaksa kuitenkaan. Plus että unohin skannailla piirustukset ollessani skannerin äärellä. En tosiaankaan tykkää olla naimisissa tietotekniikan kans ja se kostautuu aina hetkittäin, muttako on aina niin palijon parempaaki tekemistä. Kuten leipoa lohipiirakkaa ja syyä sitä valakkarin kans ja kattoa lehevaa sohovalla maaten. Tai leipoa juustokakkua ja haukkailla sitä Irish coffeen kans. Reseptejä ei oo luvassa, ko nämät oli kaikki semmosia sovellutuksia, joita ei oo kirjattuna mihinkään ylös.

Tästä päästäänkin sujuvasti aiheesta toiseen, kävin nimittäin tänä aamuna puntarilla ihan siitä ilosta, että ei tullut viime viikolla sen kanssa palijoa seurusteltua. Olin ihan varma, että jumissa ollaan, mutta yllätyksekseni se näyttikin 50,1 kg! Hiiop, kannattee selevästi juua viintä, syyä herkkuja ja vähän karkkia ja muutenki ottaa rennosti, paino tippuu näköjään suorastaan itestään. :D Hiilareitaki oon natustanu naamaani palijon enemmän ko normaalisti, mutta muuten veelly ihan perusmeiningillä ja tämä tulos kyllä tosissaan hämmentää meikäläistä. Urheillutkaan en oo kauhiasti, mitä nyt muutamat lenkit koiran kans ja siivonnu muutaman tunnin autotallia ja varastoja sekä vieny kuorman kaatopaikalle.

Tein ainuastaan yhen reenin viime viikolla. Kirjottelin keskiviikkona, että reenailut jää käjen takia välistä, mutta torstaiaamuna heräsin siihen, että käsi tuntu ihan normaalilta, ja niinpä vetäsinkin pienet kyykkäilyt päiväni alakuun (pikkutangolla tosin, ihan vaan varmuuen vuoksi). Huomasin vetäväni pitkiä toistosarjoja ihan kevyesti ja se kostautuikin sitten seuraavana iltana, ko etureidet ja pakarat oli niin hellänä, että muistutin lähinnä pingviiniä yrittäessäni kävellä johonkin suuntaan. Käytiin perjantai-iltana hieman ajelemassa makiaisella ja kuuntelemassa Parasta ennen! -shöy, enkä meinannu päästä autosta enää parin tunnin istumisen jäläkeen pois ko tuntu, että jalat on niin tönkössä. :D

Muuten meikäläisen syysloma oliki tosiaan kaikenlaista sekalaista touhuilua, ruoanlaittoa ja leivontaa, oravia, lunta, vesisajetta, saakelin paskaa ajokeliä, kylästelyä, vanahoja tuttuja, Motonettiä, viherkasveja ja monen monta muuta ihimeellistä asiaa. Kotiutuminen tänne sujui erittäin paskan iliman saattelemana ja kolomen ruokakaupan kautta (enkä siltikään saanu gluteenittomia karjalanpiirakoita iltapalaksi!) ja tänään ollaan mettästetty valurautapata sekä talavirenkaat pyörään (semmone pieni muutaman tunnin shoppailureissu). Meillä on hieman poronlihaa pakkasessa, josta J pyöräytti käristyksen täksi päiväksi. Nautittiin se asiallisesti puikulapottujen (eivät tosin olleet sallalaisia) ja puolukkahillon kera, lisukkeeksi olisi kaivannut lähinnä hieman mummon ohorarieska, jota minä en ees toki voi syyä enää. Nyyh. Täytyy tunnustaa, että viikonloppuna oli pakko syyä yksi pala lohikeiton kera. Kärsimys oli sen arvoista. 

Nyt yritän taas kovasti orientoitua jälijellä olevaan opiskeluviikkoon, joka ei oo kyllä mitenkään kauhian raskas, mutta oisi kiva jatkaa tätä lomailua edelleen. Meikäläisen ajatukset on kovasti suuntautuneet jo lähestyvään jouluun, mutta just tällä hetkellä net kaihoaa lähinnä tuonne makkarin puolelle ja sänkyyn. Huomenna voisikin taas ottaa arjesta niskalenkin ja kaiken opiskelutouhuilun lisäksi vaikka pessä pyykkiä, ko pyykkikoneki on taas käyttökondiksessa. Nyt öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti