lauantai 3. joulukuuta 2011

En jaksa nyt.

Tänään piti olla semmone lenkki-suihku-hengailua -päivä, mutta koska rapulainen vaimoke alias Boogina sai ensimmäisen kerran täällä asumiseni aikana raahattua pyllynsä kyläilemään (koska muuttoa ei lasketa), homma meniki sitten siihen että haettiin tuolta Kaijolta kinkkiä ja vaan maattiin, syötiin karkkia ja katottiin The Joulukalenteria. Kauhia ko oon ollu possu tässä viime aikoina! No, jospa sitä huomenna kerkiäisi vaikka juoksemaanki, oonhan minä onneksi urheillu tuota Persemaa-keskusta-Persemaa -väliä tuossa viikolla pariinki otteeseen. Tänään oon myös sitten virallisesti alottanu muuttokuorman pakkaamisen, ko näillä näkymin itte muutto tapahtuu vuojen alussa aika tiukalla aikataululla. Siispä pyrinki laittamaan ennen joululomalle lähtöä koko kämpän mahollisimman hyvin pakettiin. Keräsin keittiön seiniltä kaikki valokuvat veks ja tungin laatikkoihin mm. leivänpaahtimen ja veenkeittimen. Kauhia ko tuli heti palijon autiomman näköstä! Jää meleko surkian näkönen kämppä sittenkö minä kerään kaikki kimpsuni ja kampsuni veks, kämppiksellä ko ei oo tuolla juuri mitään. Matot, verhot, keittiövehkeet ja kello seinällä, kylppärissä matto ja suihkuverho, ihan kaikki on meikän.

Sain myös pakattua kylppäristä jo kaiken semmosen, mitä en tarvi enää enkä ota matkaan Sallaan. Omasta huoneestani sain kirjat hyllystä laatikkoon, sekä jekkupulloperheen (kyllä, tyhyjät viinapullot on sisustuselementti, oottako koskaan vilikasseet kuinka kivan väristä lasia net jekkupullot oikeen on?) ja sitten tuliki semmone totaalinen uuvahdus. Jos minä jotaki vihaan, niin se on pakkaaminen, ja varsinki näin, ko täällä pitäisi vielä asuaki jonku aikaa. Soitin äitille kotiin ja valitin että miten minä muka astiatki pakkaan ko jostain pitäisi viikko syyäki... Tuli tässä kyllä myös semmone väsymys tähän Oulussa rötväämiseen, oon kohta kuukauen tsillaillu täällä tekemättä juuri mitään järkevää (opiskelua ei tässä nyt sitten lasketa järkeväksi tekemiseksi :D). Ihana, ihana, ihanan ihana päästä kotia perjantaina. Tahtoo saunaan ja leipomaan pipareita ja valamistautumaan jouluun. Ei ole nytkään ees yhtään semmone jouluolo, tuntuu ihan epätodelliselta aukoa noita joulukalenterin luukkujaki.

Joulukalenterista tuli muuten mieleen, että olin alunperin suunnitellu tänne blogiin semmosta joulukalenterin-tyyppistä, jossa oisin kertonu joka päivä jonku faktan/haaveen tms. ittestäni ja laittanu jonku satunnaisen kuvan kaveriksi, mutta autuaasti unohin noiden kämppäasioitten kanssa koko homman. Voisin tietenki vielä laittaa sen pyörimään näin kolome päivää myöhässä! Siispä täältä pesee:

  1. Olen tämän lyhyen opiskelijaelämäni ajan haaveillut omasta kämpästä, ko mm. siivousfriikkinä soluasuminen ei todellakaan ole minun juttu ja tadaa, nyt tämä haave sitten toteutuu! :)
  2. Haluaisin ihan suunnattoman kovasti itelleni koiran, mustan labradorinnoutajan. Jonakin päivänä muutaman vuojen sisään tämäkin on toivottavasti totta, opiskelujen takia ei kuitenkaan ainakaan ihan vielä. 
  3. Aion opetella soittamaan haitaria! Ihan ensimmäiseksi ehkä kuitenki kitaraa kunnolla... Tai sanotaanko että ees välttävästi. :D
Ja lopuksi kolome täysin randomia kuvaa:

Kesälomavarpaat.
Rovaniemi ja lähössä tytsyjen viini-iltaan! Kerranki kiva
meikki ja punat huulissa. :)
Kotikotikoti. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti