keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Scream at the top of your lungs if your body's feeling right.

En saanu eilen unta vielä hetkeen, joten päädyin sitten miettimään, että mitä voisin ostaa itelleni joululahajaksi saaduilla rahoilla ja löysin kyllä kaikkia mahollista. Päädyin toistaiseksi siihen, että nämät voisi olla net kaikista todennäköisimmät vaihtoehot:



Eli Paul Mitchellin lahajapakkaus Sokoksesta, joka pitää sisällään volyymishampoon ja -hoitoaineen sekä tyvikohottajan, Remingtonin kiharrinpuikko ja Shock Absorberin urheiluliivit. Poissuljettua ei ole myöskään kunnolliset juoksuhanskat tai alelöydöt urheiluliikkeestä tai mistään muualtakaan. Kaihoisasti tutkiskelin myös Iittalan ja Arabian astioita, haluaisin lisää noita omenanvihireitä Kartio-laseja, omenanvihiriän Kastehelmi-tarjoiluvadin, Essencen punaviini- ja valakoviinilaseja sekä yhen Oiva Toikan Krouvi-tuopin. Seikkailumuumi-purkit ja -kaadin sekä tarjoiluvati ei myöskään oisi yhtään hassumpia, tai mustavalakonen Taika-sarjan iso kulho. Lisäksi haaveilen myös ohukais- ja etanapannusta. Toisaalta hyvät kirjat, kuten Irvingin Garpin maailma tai Oman elämänsä sankari, voisi olla hyvä investointi. Ja koska tämä sitten jossain vaiheessa karkasi käsistä, tulin myös siihen tulokseen, että Finlaysonin Seikkailumuumi-lakanat oisi edelleen poikaa, samoin Optinen omena punaisena ja/tai mustana (no minähän ottaisin kyllä melekeen mitkä vaan Finlaysonin lakanat!), sekä yksiväriset mustat, valakoset ja punaset käsipyyhkeet. Myös Marimekolla on ihania lakanoita ja kuoseja ja esimerkiksi Räsymatto-teepannu, Pentikin juttujakaan unohtamatta.

Mutta kaikkea ihanaa kattamiseen, sisustamiseen ja tämmöseen liittyvää tärkiämpää ois ehkä kuiten uusi satsi piilareita, jotka meikällä sattuu olemaan merkkiä Air Optix Aqua (ja koska silimät on näön suhteen eri paria, kaksi rasiaa näitä), sekä Lumenen Natural Coden kasvojen kuorinta-aine, punaisuutta vähentävä kosteusvoide, meikkipuuteri ja punaisuuden & kiillon häivyttäjä. Myös uuet sheivausterät, sähköhammasharjan vaihtopäitä, kaikkia tämmöstä pakollista ja ihan tylsää. Ostaisin palijon mieluummin vaikkapa Kalevala korun Pore-sarjan mustat korvikset, Setukaisten kääty -korvikset tai hopeisen Lapin sormuksen. Puhumattakaan Thomas Sabon Charm-clubin charmeista! Koska net on niin ihania ja kivoja, oli pakko koota tämmöne pieni kuvakollaasi niistä charmeista, jotka voisin haluta itelleni. Vapise Nomination, nämät on palijon ihanempia (itte omistan yhen ainokaisen, jonka olen saanut ihanalta kummitädiltä synttärilahajaksi, nimittäin punaisen korkokengän ja se on kyllä yksi suunnattoman suurista lemppareistani, mitä koruihin tulee.)

Nämät on kyllä justiinsa niin meikäläisen makuun! Voisin ostaa sellaisen rannekorun ja alakaa kerätä siihen noita, paitsi ettäkö oon köyhä opiskelija niin taitaa olla järkevämpää ainaki vielä toistaiseksi käyttää rahat johonki järkevämpään, kuten esim. vuokranmaksuun ja ruokaan... Muutenki minulla on vähän liian kallis maku ollakseni vasta opiskelija. Mutta nähtäväksi jää, mitä sitä tulee sitten ostettua, vai tuleeko mitään. Yhen joululahajanhan oon kuiten jo itelle tilannu. Tosissaan nuot urheiluliivit ja tukkajutut olisi ehkä net kaikista tärkeimmät, ja urheiluliivit ehkä kaikista eniten, ko vanahat alakaa olla jo aikansa eläneet. Ja tietenki net piilarit yms. muut. Ja ainahan sitä saa haaveilla!

Mutta joo, voisin herätä täältä haaveista tähän päivään ja mönkiä peiton alta pois ja alakaa tehä ruuaksi hirvipitsaa ananaksella ja aurajuustolla. Herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti