keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Are you lovin' the pain.

Läskiäinen on minun osaltani virallisesti ohi! Huhhuh. Varsinainen läskiäinen se kyllä oliki. Vaikka nautintoaineita tuliki käytettyä ihan kohtuuella eikä nyt aivan hirviästi natusteltua mitään herkkujakaan (vastustin jopa yöllistä kiusausta hakia jotain evästä, sekä tämänpäiväistä akuuttia halua hakia pakastepitsaa.) Mutta sen verran on tänään kyllä ollut dagen efter, että oon mm. vetäny ison kuluhollisen nuudeleita ja Jaffa-keksejä. Tietty aika kuukau'esta ja vähän niinkö rapula, erittäin huono kombinaatio. Haluttaa joko kananuggetteja tai nuudeleita. Jep, jos ikinä hankin lapsia, mulle tulee varmaan hirviät yheksän kuukautta ko hyrräävä hormonitoiminta saa meikät himoamaan noita nugetteja ja nuudeleita. :-------D Ja syötättää taas niin hirviästi... ...oon viettäny päivän lukien reseptejä ja selaillu ruokamainoksia ja himonnu kaikkia uunilohesta kotitekoisiin hampurilaisiin. 


Mutta onneksi huomenna palau'un taas ruotuun ja lähen salille. Tänään kaikki liikunnallinen jäi vaan suunnitelman tasolle. Harmi sinänsä, aamulla oli kyllä mahottoman komia auringonpaiste. 

Mutta sitten voisi laittaa vähän kuvasatoa laskiaiselta:

Minttukaakaota. Minäkin join jopa. Ihan vähän.

Annariika 5-vuotta lähössä hiihtämään eiku. Team Terhakat Terapeutit.


Vauhtijallu.
Ja kukas se täältä tulee? Mamelukkikala! Voi hiivatti!


Tytöt laskee pyllymäkiä!
Hauskaa oli vaikka varsinaisessa kisassa ei pärjättykään, minttukaakaota taisi mennä termarillinen jos toinenkin, hernekeitto oli hyvää ja mäessä vilahti niin Costa Concordiaa ko jallupulloa ja Poskilinjojen bussia, sekä päivän parasta, Mamelukkikalaa. Mäen jäläkeen suunnattiin Elisan ja seuraan liittyneen Niinan kans moikkaamaan vanahempia logopedejä (meikän pakarat on vieläki ihan hellänä Elisan tarjoamasta pyöräkyy'istä, mutta kaikki kunnia Elisalle joka jakso polokia meisi kyy'issä :---------D) ja sieltä sitten kohti Apolloa. Apolloon saatiinki sitten jonotella varmaan ainaki puolitoista tuntia, ja siinä ajassa pieni nousu ehti aika ikävästi laskia kuin logopedi pulukkamäessä ja varpaat jäätyä. Joukkuehengellä pidimmä toisemme kuitenki lämpimänä ja selevittiin lopulta sisälle. Sinnikkäästi jaksoin hillua puoli kahteen asti, jonka jäläkeen alako vaivata ikävä päänsärky ja väsymys. 

Niinpä sitten päätin lähtiä hiipparoimaan kotia, mikä oli kyllä hauskaa iliman pyörää (tosin veikkaan että pyörän kanssa se oisi ollu vielä huomattavasti hauskempaa). Jalat halusi tehä itsemurhan kymmenen kertaa matkan aikana (jep, tajusin että meikäläisen tennarit on pidemmillä kävelyreissuilla auttamatta liian pienet). Meikäläisen tunnelma siellä baarissa ei oikeen lähteny enää nousuun, haalarit tippu, kengänpohojat oli täynnä lasinsiruja ja opin uuen tanssin nimeltä "hakkaa ohikulukijoita kyynärpäillä". Täpötäyet discohelevetit ei vaan oo pitemmän päälle meikäläisen paikkoja, vaikka tanssiminen onki kyllä mukavaa hommaa. Haalarit vaan oli kyllä ainaki siihen tarkotukseen asuste helevetistä, seuraavan kerran ko haluan lähtiä tanssimaan, jätän haalarit kotiin ja meen jonneki, missä mahtuu muualleki ko tanssilattian laijalle. Plus että turha kuvitellakaan, että jonottaisin puoltatoista tuntia ulukona, ellei sisällä ole jotaki todella näkemisen arvosta.

Siinä ko tallustelin kahen aikaan läpi aution Raksilan, mietin väsyneenä että ehkä minä vaan oon liian vanaha tämmöseen. :-------D En muista millon oisin viimeksi ollu niin onnellinen isosta lasillisesta vettä ja omasta sängystä ko viime yönä. Vanahus isolla veellä! Ja sitä paitsi oli ihan jäätävän kylymä ko pääsin kämpille, piti vetää kaks peittoa päällekäin ja siltiki tuntu ettei se tärinä lopu ikinä. Asiaahan edesautto mukavasti se, että aamulla tajusin unohtaneeni patterin kiinni edellisenä aamuna tuulettaessani kämppää. Kylppärin lattialämmityksen sen sijaan olin kyllä jättäny päälle... Hinkatessani edellisillan ripsareita silimistä vielä aamulla muistin myös sen, miksi en oo käyttäny ripsaria aikoihin. Jep.

Mutta joo, nyt tää vanahus lähtis niinkö hamppipesulle ja sitten oottamaan liskoja kylään, semmosia on epäilemättä saapumassa vierailulle. Herätyskello taitaa ihan suosiolla soija vasta puoli seittemältä.

Briefly in English: The university students make every feast a great excuse to drink. Pancake Tuesday (really???), slide with Mamelukki-fish and bottle of Jallu. And don't forget to bring your mint hot chocolate!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti