torstai 2. helmikuuta 2012

Will I ever find someone to believe.

Aina ei vaan jaksa. Siksipä tänään, pakkasmittarin näyttäessä -25 astetta (Forecan mukaan Raksilassa -27, tuntuu kuin -33....), meikä päätti piettää omaloma-päivän. Eilinen meni 8-18 lipastolla ja sen jäläkeen kävin naapurissa syntymäpäivämuffinilla ja teellä tyylikkäästi päivän myöhässä, sitten oli vielä pyykkivuoro ja lopuksi yheksältä sauna. Saunan jäläkeen olin niin rättipoikki, puhki ja kulunu, loppuunkäytetty ja väsy, että nippanappa jaksaoin laittaa pyykit kuivumaan ja möngin peiton alle ja päätin, että huomenna minä en lähe yhtikäs mihinkään.

Mikä siis tarkoittaa sitä, että tänään oon nukkunu yheksään ja ottanu tässä reilun tunnin ihan chillisti, syöny aamiaisen, lukenu erinäiset uuet blogipäivitykset läpi, selaillu Iltalehen sivut ja vaan nauttinu olemisestani. Koko päivää en kuitenkaan aijo vaan olla, sillä ohojelmassa on seuraavaksi tiskaus, pyykkien lapehtiminen ja muutenki paikkojen järjestelyä, ilimottautuminen Communican vuosijuhulille ja tenttiinki pitäisi lukia. Lisäksi pitäisi päättää mitä ruokaa teen ja lähtiä kauppaan, hrr....... 

Pakkasta, ah.
Näyttäisi pukkaavan varsin kaunista päivää, harmi vaan kun tuolla on noin kylymä, ettei ulukona huvita viettää aikaa yhtään sen enempi ko on pakko. Mereltä käyvä viima, ah, ihana kun se jäätää sormet ja naaman. Meikäläisen pitäisi tässä ruveta tekemään kaikenlaista pientä suunnittelutyötä, ens viikonloppuna lähen kyllä nimittäin perjantaina harkkojen jäläkeen kotio. <3 Haalarimerkitki pitäisi saaha ommeltua paikalleen mielellään ennen laskiaista (kauppalistaan pitänee merkitä neula ja lankaa). No, jospa sitä viikonloppuna. Olin suunnitellu vähän niinkö jotain valokuvausreissua viikonlopulle, mutta taitaapi jäähä näillä lämpötiloilla toteuttamatta. Sen sijaan voinki sitte istua kivasti sisällä lämpimässä ja ommella miljoona haalarimerkkiä paikalleen! No, ei niitä nyt sentään ihan miljoonaa ole kuitenkaan. :D Onneksi. Viikonloppuna vois ehkä myös käyä pyörähtämässä kaupungilla.

Että kyllä tiiäkään, kuinka onnellinen oon siitä, että pääsen kohta kotia. Siellä aion vaan maata verkkarit jalassa, syyä erittäin hyvin, ulkoilla jos sää sallii, käyä OIKIASSA saunassa, käyä moikkaamassa mummoja & pappaa, ihailla Lapin talavea ja nii. Ladata akkuja ja puhistaa päätä. Mutta jepaa, meikä vois ruveta tiskailemaan, pitänee varmaan vielä ehtiä käyä siellä kaupassaki ennenkö Johannes tulee kahaville, jotta on jotain mitä tarjota sen kans. :D Ja ennen kauppaanlähtöä pitäis vielä päättää, että mitä ruokaa tekee tänään ja mitä sieltä oikein muutenki ostaa.

Briefly in English: It's cold outside, very very cold. I didn't want to freeze, so I skipped all the lectures today. Sometimes you just have to take time to yourself. It would be better just stay in, but I have to go to the market and buy something to eat. Wish me luck. If I don't come back, you know I didn't survive. (Haha, who I'm kidding, I'm from Lapland, -25 degrees feels warm to me! Not.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti