perjantai 17. helmikuuta 2012

Winter war.

Sanokaa hei meikäläisen myöhäiselle ittelleni suunnatulle joululahajalle!




Sinä päivänä ko ekan kerran näin net, minä tiesin, että met olemma tarkoitetut toisillemme. Ja tänään vihdoin koitti se päivä, ko rakkauteni saapui lopultakin kotiin. Muutama vuosi tässä on mennyki näitä haikaillessa ja ko joulukuussa tilasin nämät, roimien alennuksien ja postikuluttomuuden houkuttelemana, en ollu uskoa, että net oikiasti jonaki päivänä ois meikäläisen käsissä. Ja no, mutkia tuli matkaan, koska firma joka olisi maahantuonut näitä, päättikin lopettaa, enkä sitten tosiaan saanutkaan omia mussukoitani. Onneksi pelastus saapui Huuto.netin muodossa. Sieltä nimittäin bongasin, että kyseinen lopettava firma möi pois loppuvarastoaan ja siihen sattui kuulumaan yksi pari tätä kenkää, tosin koossa 37. Hinta oli kuitenkin roimasti vähemmän ko oisin alunperin näistä joutunu maksamaan ja sisälsi myös postikulut. Niinpä sitten rohkaistuin ja päätin ostaa. 

Ja tadaa, täällä net nyt ovat. Ovat aavistuksen isot, mutta ei haittaa menoa ollenkaan. Päin vastoin, 36 ois saattaneet olla jopa liian pienet. Joten loppujen lopuksi onni onnettomuuessa. Kengät on ihanat, sopivat, huomattavasti halavemmat ko aluperin ja mikä parasta, nyt net on myös minun ihan omat! :) Kyseessähän on siis Funtasman Militant-128 saappaat. Äärimmäisen turhat ja epäkäytännölliset, mutta ah niin meikäläisen kengät. Näitten kunniaksi sopii maata loppuilta sohovalla vilttiin kääriytyneenä ja hyristä tyytyväisyyttä. Onhan minulla aivan mahtavat kengät.

Briefly in English: The one thing that makes almost every woman go insane? Yep, new shoes! Awwww. For the very moment I first saw these darlings I knew it was love at first sight. And now they are finally home! I'm so happy. 8)

2 kommenttia:

  1. Superkiva blogi ja aivan ihanat kengät! :)

    http://littledraconflies.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva että tykkäät! :) Jep, kengät ovat aevan ihanat, saa nähdä raaskiiko nuita laittaa jalakaan ees mihinkään, ko pelekään niitten puolesta. :-----D

      Kiva blogi näytti löytyvän myös sieltä! :)

      Poista