maanantai 27. helmikuuta 2012

So burn it down.

Heipaa. Päätin keskeyttää pakkaamisen ja työhakemuksien täyttämisen & mahollisten työpaikkojen ettimisen ja tulla tänne vähän fiilistelemään viime lauantain vuosijuhulia. Koska meisi ei viittiny ottaa omaa kameraani messiin juhulapaikalle asti, kuvia sieltä ei oo, mutta aattelin julukasta muutaman erittäin köpön kuvan meisin mekosta ja naamasta. Parempia kuvia saatta sitten, jos joskus saan jostaki käsiini (julukaisukeleposia!) kuvia itte juhulapaikalta. :) Mutta tässäpä nämät siis:

Kuvaa keskeneräisestä meikistä.

Lopullinen meikki & tukka.
Mekko.
Pahoittelen syvästi, sillä tässä oli kaikki julukasukeleposet otokset! Oona laittoi meisin tukan aivan ihanasti, mutta koska se teki kampaukset myös Ellille ja Sallalle, meillä tuli vähän kiire laittautumisen kanssa ja loppujen lopuksi ei sitten ehitty ottaa kunnon kuvia. Yksi ryhmäposeeraus meillä kyllä on, mutta en viitti laittaa sitä tänne ko en tiiä tyttöjen mielipiteestä saaha näkyvyyttä täällä. Ja yksi yksinäinen posetus meikästä, muttako sananmukaisesti pönötän siinä aivan järkyttävän näkösesti, niin en yksinkertasesti voi julukasta sitä täällä. :------D Mekko siis oli tosiaan joku viien/kymmenen euron alennuslöytö jostain menneiltä ajoilta. Kokoa 38, on kavennettu, mutta oli vähän liian löysä siitäki huolimatta. Oikiasti niskalenkkimekko, mutta ko mulla ei ollu alle sopivia rintsikoita ja yläosa oli liian löysä laitettavaksi iliman niitä, ompelin olokaimet tommosiksi normiolokaimiksi.  Lisänä paljettibolero ja kimaltelevat korkkarit (jotka ei näy kuvassa.) Ja kaulassa Naisen ääni.

Bileet ittessään oli mitä mainioimmat, ruoka oli herkkua ja hyvää seuraa ja meisinkiä riitti aamun pikkutunneille asti! Söin ehkä maailman parhainta juustokakkua ikinä. Ite juhulapaikalla viihdytiin siihen asti että alakoholit oli loppu (:-----D), jonka jäläkeen suunnattiin vielä Amarilloon ja sen alakerran kellarihelevettiin (joka on muuten taas paikka sarjassamme Annariika ei tykkää). Jossain vaiheessa strobovalot, hirviä porrastettu tanssilattia, huono musiikki ja tungos alako tehä tehtävänsä ja päätettiin hipsiä tyttöjen kans kotia. KYLLÄ. Nämät leidit käveli juhulamekoissaan kämpille ja Elli vielä suurimman osan matkaa pikkukengissä, uskokaa tai äläkää. :) Seuraavana päivänä oli ansaitusti meleko väsynyt ja vähän rapulainen olo, jota ei yhtään edesauttanu se, ko heräsin jo puoli yheksältä siihen että Lapin Kansa kolahti postiluukusta (voin kertoa, että se ei muuten IKINÄ normaalisti tule noin aikasin...) Kruunasin päivän Muumilimpparilla ja pakastepitsalla, sekä nuudeleilla, ja kattomalla milijoona jaksoa Perhesiteitä. Ja no okei, Marjo raahasi minut tunnin kävelyreissulle ihanaan ja aurinkoiseen kevätilimaan. Josta en välttämättä nauttinut niin palijon ko ois voinu kuvitella.

Mutta joo, nyt minä jatkanen ehkä vielä vähän aikaa tuota kesätyöpaikkaressaamista. Se ainut paikka, minkä oisin ehkä oikiasti halunnu, kerkes mennä ko oottelin puuttuvia työtodistuksia (viittiny laittaa hakemusta menemään ennenkö tarkistin CV:n tiedot). Oon tässä nyt sitten täytelly muutamat hakemukset ja kattellu mahollisia varteenotettavia paikkoja (joita ei juuri ole.) No, ainahan voin hakia kunnalle kesätöihin, kuten kaikkina kesinä aiemminkin... Jep.

Ja ai niin, lähen siis keskiviikkona kotia kohti, enkä jaksa raahata omaa konetta mukana, joten en uskalla luvata, että kauhiasti välttämättä kirijottelen sieltä mitään. Saatan tehä sen, mutta voin myös olla tekemättä. Että äläkää ihimetelkö mahollista puolentoista viikon mittasta hilijaisuutta. :)

Briefly in English: Once upon a time I was a pretty princess. And the next day I woke up feeling like a frog. But luckily I didn't woke up next to a frog... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti