perjantai 17. helmikuuta 2012

You're the one that I want!

Koska tällä viikolla on juhulittu ja juhulitaan abeja sekä koulun wanahoja, tungempa minäki lusikkani soppaan ja yllätys yllätys, heittäy'yn nostalgiseksi. Siispä seuraavaksi muutama huonolaatunen kuva. :-----D



Mekon sovitusta fiksailuvaiheessa.
Valitan, mutta meikäläisellä ei oo kunnon kuvia kyseisestä tapahtumasta. Nämät kuitenki nyt kertovat jotain siitä kaikkien lukiotyttösten prinsessapäivästä! Puku on äitin käsialaa (surprise!), helema ommeltu yo-mekon päälle ja voitta kuvitella kuinka suruisaa se oli purkaa siitä sitten poes... Oon tässä miettiny, että jos nyt saisin päättää, minulla ois musta tukka ja punanen mekko vanahoissa, muttako kattelin tuossa meijän wanahojen dvd:n niin ehkä en sittenkään vaihtaisi tuota mekkoa mihinkään. Laseista voisin ehkä luopua. :-----D Sillon piti vaan olla niin vastarannan kiiski... Mutta olihan se ihana päivä. Koko tanssikurssi oli ehkä parasta koko lukiossa. Ja varsinki ko meikän pari, Ville, oli maailman paras tanssija! :) Ja muutenki ihan paras valinta wanahojen pariksi, oli kyllä aevan suunnattoman hauskaa sillon aikanaan. 

Penkkarit ei sitten ollukaan ihan niin mahtavat ko mitä wanahat, vaikka aika mukavat netki! Meisi pukeutui (kuten kuvasta näkyy) hattivatiksi. Tästäkin puvusta saamma kiittää äitiä, meisillä on kyllä maailman paras äiti. Nyt ko oon tätäki miettiny, oisin ehkä vielä ennemmin ollu muumilaakson Mörkö, enkä hattivatti. Kuvastaisi mielenlaatuani ehkä vielä paremmin ko ailahtelevaiset, salamyhkäiset ja suuttomat hattivatit. Mutta enivei, ihan hyvät pippalot oli netki, vaikka jäiki vähän laimiaksi loppuillasta. Ja meijän tunnuslausehan oli toki "Maailma on erilainen vakioveikkaajan silmin" ja sitten siihen lakanaan oli taiteiltu optisen vastauslomakkeen kuva. :--------) 

Huh, kyllähän tämä nostalgisuus käy kunnon päälle! Ihan tulee haikia olo. Mutta joo, onneksi ihimisellä on noita prinsessapäiviä vielä lukion wanahojenki jäläkeen. Aloin tässä miettiä, että mikäli ikinä pää'yn naimisiin, äiti saa luvan fiksata meikän hääpuvusta just sellasen ko mitä haluan. :) Mutta onneksi seuraavat vähän pienimuotosemmat prinsessajuhulat on tiiossa jo ens viikonloppuna, ko menen juhulimaan ainejärjestöämme Communicaa. Vuosijuhulia ennen pitäisi myös selevittää laskiainen ja mäenlaskukilipailu, jossa oon edustamassa kolmipäisessä fuksijoukkueessamme. 

Mutta nytpä meisi lähtee käymään postissa. 

Briefly in English: Oh those memories.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti