perjantai 10. helmikuuta 2012

Jos sun bussi lähtee viimeinen niin mä kävelen kanssasi matkan sen.

Tällä hetkellä kun luette tätä, meisi on onnellisesti matkalla kotia kohti (tai ainaki toivottavasti Koskilinjat ja veeärrä ei oo pettäny meikää!) Aattelin vasitellen kokeilla ajastettua merkinnän julukaisemista. Eli siis, joo, meikä otti ja lähti kotia siitä faktasta huolimatta, että jou'un tulemaan jo sunnuntaina poijes. Täytyyhän sitä kotonaki käyä, joku kerta voi muuten vielä yllättyä ja huomata, että oma koti on lakannut olemasta, ja yhistyny vaikka Kemijärveen.

Aina ei vaan jaksa. Ja nyt ei todellakaan ole jaksanu. Tai no, olen oletettavasti jaksanu aamulla salille ja sitten sen jäläkeen lipastolle harkkoihin ja sitten junaan mutta. Patterit tarttee nyt tosissaan vähän latausta. Merkinnän julukaisuhetkellä suoritan lataustoimenpiteitä jossain Oulun ja Rovaniemen välillä. Luultavasti aurinko paistaa, lumihanki kimaltelee, podista soi Machinae Supremacyn Skin ja meisiä ehkä vähän itkettää. Mutta semmosta se elämä vaan on.

Njää, ei välttis soi Skin mutta ko se soi tässä kirijotellessa taustalla niin tuli vaan semmone elävä fläsäri jostain menneiltä ajoilta. Sillonki oli helemikuu ja hanki kimalsi. Istuin junassa jossain Oulun ja Kemin välimaastossa ja taustalla soi Dodo-sorsa ja tiesin, ettei siitä päivästä voi tulla huono. Eikä siitä tullu. 

Mutta nyt minä täällä menneisyyessä laitan teille tähän viikonlopun hittipiisin ja painun ite sänkyyn lueskelemaan hieman Heli Slungan runoja ennen nukahtamista. Hyvät viikonloput! 

Ja lopuksi vielä se lupailevani hittipiisi. Typerä nainen. Olkoon tämä omistettu myös kuntaministeri Henna Virkkuselle ja Kokoomuksen kuntauudistuskaavailuille.


Ja allekirjoittaneen suhtautuminen oman kuntansa pakkoliimailuihin mihinkään suuntaan miksikään jättikunnaksi on täysin ja puhtaasti erittäin kotikunnasta katsoen värittynyt ja erittäin raivoisa sekä osittain myös pelokas. Mitä sitten jos potentiaalisella paluumuuttajalla ei olekaan enää kotikuntaa, johon palata takaisin.

Briefly in English: I'm gooooooooooing home! My head gets finally some rest. And maybe I'll find my lost motivation too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti