sunnuntai 5. helmikuuta 2012

But with you it's something else.

Ulukona on ihan sikakylymä ja meisi röhnöttää lökövaatteissa sohovan nurkassa ja miettii että keittäisikö vielä teetä. Joo, olin suunnitellu kaikkia hienoa tänne blogiin tänä viikonloppuna, mutta koska oon laiska enkä jaksa tehä sittenkään mitään, tyydyn ilahuttamaan teitä vaan yleisellä löpinällä (jälleen kerran.) Minulla on vähän kipiä olo, eikä se oo ollenkaan hyvä juttu. Pitäisi imuroija ja tiskata. Sen sijaan ajattelin jatkaa haalarimerkkien ompelemista. Mutta malttia ihimiset, kyllä minä vielä kirijotan jotaki järkevääki. Tai vähän erilaista. :)


Oon näiden kans jo melekeen voiton puolella! Lauantaina kävin myös sittenki jäätävästä pakkasesta huolimatta kaupungilla ja löysin ittelleni uusia alusvaatteita, urheilutopin, sekä kaikkia ihanaa ja tarpeellista, kuten uusia käsipyyhkeitä, keittiöpyyhkeen, teepihdit, omenanvihireitä Kartio-laseja ja blini-pannun! Lahajakorteista jäi vielä vähän käyttämättäki. Iltasella piettiin sitten vaimokkeen kans sauna- ja mässyilta. Ja otettiin muutamat lämmittävätki. Ihime ja kumma heräsin tänä aamuna hyvinki pirtiänä ja iliman minkäänlaisia oloja. Koko viikonlopun oon muutenki keskustan reissua lukuunottamatta näyttäny taas enemmän ja vähemmän vaan tältä:


Rentoilumeisingillä ollaan siis menty. Kuten huomaatta, loppusijottelin sen peilinki sitten loppupeleissä vähän eri paikkaan ko mitä alunperin suunnittelin. Tekisi mieli poltella kynttilöitä ja kuunnella hemppistä musaa, mutta enpä oo muistanu ostaa tuikkuja. On taas oikein kunnon sunnuntai-fiilis. Kävin tänään Toppilassaki kahaveella ja bussissa istuessa ja rautatieaseman ohi valuessa tuli suunnaton halu lähtiä jonneki (vaikka ei sillä, että veeärrä näillä keleillä ees kauhiasti kulukis.) Toppilassa seisoin jäätymässä pysäkillä ja oottamassa myöhässä olevaa kakskymppistä ko pimeyestä kuulu junan puksutus ja kolina. Junissa on vaan jotain niin lähtemisen meininkiä. Se on aika rasittavaa, että käytännössä melekeen joka ikinen päivä joudun katselemaan junia asemalla mennessäni siitä ohi. No, vaimokkeen kans suunniteltiin kyllä vähän seikkailuviikonloppua Rovaniemelle ja pääsenhän minä ens pe junailemaan.

Haluttais myös hirviän kovasti juoksemaan. Olen kyllä optimisti ja pakkaan kotia matkaan lenkkikamat. Palijon muuta ei taija laukkuun sitten mahtuakaan. Eikä kyllä tarvi mahtuakaan. Ehkä korkeintaan blinipannu. Lökövaatteet. Mahollisimman vähän kamaa, ko pitää mennä suoraan lipastolta junaan. Pitäisi kyllä ruveta oikiastaan imuroimaan ja tiskaamaan. Huomenna ois eessä kuitenki jännä aamu, joten ei ehkä kannattis jättää mitään ylimääräistä sinne. Ihanan huojentava viikonloppu ollu kyllä siinä mielessä, ko ole tarttenu miettiä mitään opiskelujuttuja. Mjoo. Alan tässä ehkä touhuilla niin vois sitten nostaa pyykitki yöksi sisään (kyllä, meisi kuivaa pyykit edelleen partsilla, kunnon pakastus ja saavat raikkaan tuoksun, plus että ko nostaa pakkasesta sisälle, kuivuvat tosi nopiaa.)

Briefly in English: It's still too cold outside and I'm very, very lazy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti