torstai 23. helmikuuta 2012

Or are you unforgiven too?

Hiphei, kyllä kannattaa omistaa Kossin Porta Pro -kuulokkeet, joilla on elinikäinen takuu. Reklamoin Suomessa takuuasioita hoitavaan lafkaan ja kappas, tänään oli tullut sähköposti siitä, että lähettävät meikälle postissa korjauspaketin, eli uuet kuulokkeet ja johon noihin sankoihin. Itte ainaki tykkään myös Kossien musiikin toistosta, eihän net nyt mitkään superkuulokkeet toki ole ja soundi on meleko bassovoittoinen, mutta pesee mennen tullen monet muut kuulokkeet. Ja ehottomasti paremmat ko jotku napit, sangalliset kuulokkeet pysyy päässä juostessaki eikä tarvi olla tukkimassa nappeja koko ajan takasin korviin. Plus että ohan se nyt aevan mainiota ko johtoon tulee kosketushäiriö, ettei tarvi ruveta sen takia ostamaan uusia kuulokkeita, vaan saa ilimaseksi uuet osat tilalle. Vaikka vähän kaihoisasti kattelinki jo punasia Kosseja... Toivottavasti tulisivat nyt vaan pikaisesti, että ois kotia lähtiessä skulaavat kuulokkeet. Juna- ja linja-automatka kotia voi muuten olla aika puuduttava.

Viimeksi ko lähetin takuuseen korjattavaksi nuot, jou'uin vielä maksamaan postikulut. Vika oli sama, eli tämä systeemi, jossa kuulokkeita ei tarvi erikseen lähettää yhtään mihinkään, on kyllä palijon parempi. Tosin takuukorjauksesta takasin tuli kyllä täysin uuet kuulokkeet, ko olivat kaiutinelementtien lisäksi vaihtaneet myös sangan kun kuulemma sekin oli tullut tiensä päähän. Eli ei ihan huono diili sekään. Mutta tosiaan, jos haluatta hyvät peruskuulokkeet, jotka toimii lenkkeillessä ja muutenki, suosittelen lämpimästi Koss Porta Prota. Ittelläni jo vuojesta 2005. 

Nyt tekisi mieli jäähä läyryämään kaikesta muustaki maan ja taivaan välillä, mutta koska oon jo "tuhlannu" kallista oppimispäiväkirjan kirijotteluaikaa tunnin salilla, pitäisi ehkä yrittää olla mahollisimman nopia ja siirtyä sen jäläkeen änkytyksen kuntoutuksen ja Lidcomben ihimeelliseen maailmaan. Salilla tosiaan tein puolen tunnin reenin ja sen jäläkeen vielä kymmenen minsaa vatsoja (myönnän, se oli kyllä vähän löysää iliman Marjoa) ja sitten juoksin vielä kakskyt minsaa, että sain tunnin liikunnallisia juttuja täyteen. 

Seuraavaksi taijan kuitenki tiiättäkö tiskata. Ai miten niin välttelen sitä oppimispäiväkirijaa...

Briefly in English: Koss Porta Pro headphones and the lifetime warranty. Me likes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti