torstai 5. tammikuuta 2012

And the road becomes my bride.

Käväsin tänään hakemassa meikäläisen myöhästyneen joululahajan (emäntä oli unohtanu sen kaappiin :------D). Kyseessä oli siis yksilölliset Footbalance-pohjalliset kenkiin. En nyt viitsinyt repiä niitä ulos tuolta kengistä valokuvatakseni, joten jos kiinnostaa niin linkistä vaan tutkimaan tarkemmin. Marssin kenkäkauppaan iliman sen kummempia ennakko-odotuksia ja voin sanoa että jalakojen analysointi ja pohojallisten tekeminen hoitui kyllä varsin nopiasti. Sukat ja kengät vaan veks, housunlahkeet nilkoista ylös, masiinalle seisomaan ja sitten katselemaan tuloksia. Ja lopputuloshan ei yllättäny; oikia jalaka on vähintäänkin vähän mielenkiintoisessa asennossa, mikä johtuu jo aiemmin hierojalla todetuista eripituisista jaloista. Lisäksi meikän jalakojen kaaret on hyvin korkiat ja juoksulenkkarit oonki valakannu jo tämän mukaan ja net on kyllä pelittäneet jaloissa hyvin, ainut vaan että oikia jalaka on kova poika väsymään aina välillä. Ja tosissaan eilen se kyllä alako riehua ihan kunnolla, ensin meni nilikka kipiäksi ja sitten koko jalaka.

No, oikian jalan väsymyksen syyksi paljastui nyt mitä todennäköisimmin tuo jalan omalaatuinen asento, jota näitten pohojallisten pitäisi korjata sen lisäksi, että net tukevat jalakaa kengissä ko kengissä. Kunhan vaan jalat tottuu näihin (aluksi pitää luonnollisesti piettää pieniä hetkiä eikä saa suin päin rynnätä pitkälle juoksulenkille) niin lähen testaamaan näitä ja jään innolla seurailemaan, että huomaanko eroa. Odotukset ainakin ovat korkialla! Nämät pohojalliset tosiaan lämmitettiin ja sen jäläkeen muotoiltiin oman jalan mukaan, eikä siinä kestänyt mitenkään erityisen kauan. Lisäksi meikän pohojallisissa on kärjissä leikkuuvaraa siltä varalta, etteivät meinaa mahtua johonki kenkiin. Ja käyttää voi niin lenkkikengissä, työkengissä, hiihtomonoissa ja missä vaan. Tällä hetkellä jalat tuntuu vähän "kummastuneilta" ja kipeiltäkin, mikä on ihan normaalia totutteluvaiheessa.

Seuraavaksi suuntaan kuitenki lenkin sijasta oottelemaan pitsaa ja sen kyytipojaksi vähän punkkua. Täytyy ottaa kaikki ilo irti viimisistä joululomahetkistä kotona! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti