lauantai 28. tammikuuta 2012

Take a look to the sky just before you die.


Tulin vaan esittelemään meisin iltapalan! Koska meikällä on näin lauantaisin semmone paha tapa että tajuan haluavani kaupasta jotain vasta siinä vaiheessa, ko se on jo kiinni, jou'uin pistämään kaiken luovuuteni peliin ja väsäämään iltapalaa siitä, mitä jääkaapista löyty.

Ja lopputuloshan oli sitte pari lämmintä leipää kalkkunaleikkeellä, aurajuustolla, tomaatilla, sipulilla ja valakosipulilla sekä juustokuorutteella. Lisukkeena hedelmäsmoothieta, johon tuli puolikas verigreippi, kiivi, appelsiinituoremehun jämät sekä appelsiini-mango-mehukeittoa. Ja voin kyllä kertoa, että hyvää oli! Valakosipulia tuli ekstra-annos, joten tällä hetkellä on vaan pelekästään humaania, etteivät tuoksut välity blogin kautta. :-----------D Tai ettei kenenkään tartte olla täällä haistelemassa meikäläistä....... Joskus on siis kai ihan vaan hyvä unohtaa käyä kaupassa, voidakseen heittäytyä luovaksi. Tosin smoothie oisi kyllä kaivannu jotain jäistä, mutta olin näköjään käyttäny kaikki vatut pakkasesta, ja jotenki en halunnu yhistää tähän mustikoita tai puolukoita.

Olutta tai kylymää siideriä jäin kyllä ehkä pikkiriikkisen kaipaamaan, mutta no, ei makiaa mahan täyeltä! Alakaa aika makiasti nukuttamaan (kyllä, lauantai-iltana kello 22.31) ja varmaan tuossa ennen yhtätoista sietää jo mönkiä unille. Kyllä, minä heräsin aamulla 7.40 ihan vaan huvin vuoksi ja alan olla huolissani tästä meikän meleko mummoutuvasta kehityskulusta. Tosin, eihän se ole oma vika, jos ois halunnu tehä jotain, mutta ei vaan ollu mitään tsäänssiä? Eihän tämä päivä kyllä mikään elämisen riemuvoitto taas ole ollu. Oikiastaan, sen lisäksi että kävin kahavittelemassa naapurissa, en oo teheny yhtään mitään.

Jep, voisin alakaa tässä tekemään henkistä valamistautumistyötä ja psyykkaamaan ittiäni Metallicaa kuunnellen siihen, että kesäkuussa ois tarkotus ottaa suunta kohti Helsinkiä. Taistelu lipuista alakakoon 6. helemikuuta. Vaikka joo, itehän ostin edellisen lippuni Sonisphereen varmaan alle viikkoa ennen kyseistä tapahtumaa, otin töistä vapaata ja hyppäsin meleko ex-tempore junaan ja lähin suunnistamaan kohti Poria. :)))) Se oli kyllä huippu reissu. Tällä kertaa pyrin hankkimaan liput hyvissä ajoin, ja suunnittelemaan vasta sitten. Jos net liput nyt onnistuu saamaan (pakko onnistua!) niin aina net jolleki kelepaa, jos itte ei pääsekään. Ja kaiken muun yöpymisestä matkustamiseen voi suunnitella sitten joskus ko homma muuten alakaa selekiämään.

Ja nyt muistellaan vähän menneitä: (Alan luultavasti tihirustamaan täällä itkua!)






Tässäpä muutama poiminta, äläkää tuijottako laatua vaan löytäkää se fiilis! Mahtavuutta. Nothing Else Mattersin aikana meisi oikiasti itki. Oli se semmone hetki, että oksat pois. Ja kaikki net vittupäät, jotka itkee sitä, että keikoilla ei saa laulaa, voivat minun puolestani seuraavalla kerralla jäähä kotia kuuntelemaan levyjä. Ei ois voinu vittuakaan kiinnostaa tuolla paikan päällä, vaikka uluvuin kuinka tahansa päin persettä piisien mukana. Niin tehtiin met kaikki 60 000 tyyppiä. Eiköhän se epävireinen mukana laulava massa ole vakiokamaa siellä keikoilla. Jos sitä ei kestä, voi ostaa live-levyn ja fiilistellä sitä yksinään kotona. Siemailla vaikka vähän viintä, ja ehottomasti olla laulamatta mukana.

Nyt lähen tippa linsissä pesemään hampaita. 

so close 
no matter how far
couldn't be much more from the heart
forever trusting who we are
and nothing else matters

(Kuva Iltalehti.)

Briefly in English: Sometimes you have to improvise in kitchen. I made warm sandwiches and a fruit smoothie, yummy! 

Here is also old Metallica videos from Pori 2009, so that you can tune yourself for the next Sonisphere Festival in Finland, where plays, tadaa, METALLICA! Must have the tickets. I simply love Hetfield and the guys. I'm just a little bit crying here right now... Going to wash my teeth with tears in my eyes! :D Good night everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti