sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sä oot nähnyt mut, rakastanut vaikka ansainnut ois en.

Mulla on tänään huikian outo fiilis. Jotenki kummassa skippasin tenttiinluvun, tajusin että partsin ovessa on blondilukko ja minä henkisesti aina välillä aika blondi. Huomasin myös, että kämppään tulee rutkasti lisää asuinneliöitä ko luopuu siitä pyykkitelineestä sisustuselementtinä ja siirtää sen partsille. Tosin pyykit ei kyllä varmaan kuivu ikinä, mutta. :D

Imuroin, pyykkäsin lakanoita ja tuuletin petivaatteet. Melekeen heitin matot pihalle ja moppasinki, mutta sitten hillitsin itseni. Nyt oonki sitten juminu sohovalle miettimään, että en tiiä oonko lintu vai kala vaiko kenties lentokala. Tiskata pitäis. Ehkä lämmitän vielä lisää hirvipitsaa ja aukasen töllön ja alan ootella vaalituloksia. Koti-ikävä kaihertaa, vaikka eilinen hirvipitsa, olut ja sauna vähän lievittiki sitä. Vaikka sauna oliki aika peestä edelleen. Järkytyin tuossa ko selasin perjantaina kalenteria, seuraavan kerran saattaa olla hyvät hollit lähtiä käymään kotona vasta hiihtolomalla. Huh. Eikä tätä kaihertavaa oloa helepottanu yhtään että paluumatkalla lipastolta nelonen meinas kolaroida ja jotenki kaupunki tuntu erityisen ahistavalta paikalta.

Tuli muuten tosiaan todistettua tuo keittiön kompakti koko tuossa pitsaa väsätessä, meinasi vähän tila loppua kesken. Semmone pieni keittiönpöytä olis kyllä aika rok! 

Pitsa näyttää vähän köpöseltä ko ananakset oli paloina mutta uskokaa minua, hyvää se oli (ja on)!

Annariika teki vähän pitsaa. :----D
Mutta joo, voisin jatkaa tätä löysää sunnuntaita, huomenna onki sitten pakko oikiasti lukia tenttiin. 

Briefly in English: I made some pizza yesterday and realized that my kitchen is a little bit small. :D Anyway, Saturday was something like moose meet pizza, beer and sauna! Today it has been a lazy Sunday, but tomorrow I really have to read to an exam, which is at Tuesday... I kinda "forgot" it today. But now more pizza and presidential election!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti