tiistai 24. tammikuuta 2012

Queen of the highway.

Tänään olen myöhästynyt tenttiaamun kunniaksi bussista, mutta onneksi Marjo ja vihiriä paholainen pelastivat minut. Mihin minä joutuisinkaan iliman Marjuskaa! Hukkaan. Melekeen uskallan luvata, että meni se tenttiki läpi. Ehkä. :)

Sitten oliki eessä taas pitkä päivä, joka piti sisällään viittomakielen kurssin tutkimusartikkelireferaattia (mitä saa ko yhistää kaksi erittäin huonosti valamistautunutta ihimistä? Luovan lopputuloksen!) ja sitten itte viittomakieltä vartin yli kuuteen. Koska otin aamulla pikkuspurtin bussille ja tein matkalla varmaan satasen uuen maailmanennätyksen enkä siltikään ehtiny siihen, tarttu matkaan ennen lähtöä lähinnä kämpän avaimet, lompakko ja puhelimet. Olihan se mukava sitten viettää pitkä päivä iliman eväitä tai ees vesipulloa. Oikeista prujuista puhumattakaan. No, onneksi se ei tuolla viittomakielessä ollu niin justiinsa, Leena kuunteli ko minä viitoin ja muutenki siinä vaiheessa päivää näläkä sai minut koomailemaan ja ulukona kiristyny 15 asteen pakkanen tuntu ihan tappokylymältä bussia ootellessa. Kämpille päästyäni huomasin että jäi kone lähtiessä päälle ja kylyppärin lattialämmitykset suihkun jälijiltä koko päiväksi. Ei oikein ollu meikäläisen päivä taas.

No, nyt oon syöny ko possu (tosi hyviä nämät päivät jolloin syöt eka yheltätoista, sitten juot jossain vaiheessa päivää kahavit ja syöt jotain sokerista ja seuraavan kerran syötki sitten seittemältä) ja makaan toisenlaisessa koomassa viltin alla sängyssä. Palelee niin perkeleesti ja yritin lämmittää ittiäni kaakaolla (vieläki pahaa ja traumaattista uv:n jälijiltä). Tänään en sitten aio saahakaan enää mitään muuta aikaseksi ko maata täällä tyynyjen ja viltin välissä ja lukia uuen Mettästäjä-lehen, muutamat blogipäivitykset, syyä viimisen palan pitsaa iltapalaksi ja painua iltatoimien kautta ajoissa unille. Huomenna herätys 5.45 ja ko pääsee nelijän jäläkeen kämpille, pitäisi myös jaksaa alottaa kehityspsykan tenttiin lukeminen ja opponoija yksi essee. Huomiseksi varasin myös saunavuoron (harmiko tänään ei saanu, ois kaivattu pientä lämmitystä) ja keskiviikkona voiki alakaa suunnata katsetta jo viikonloppua kohti. Minä todella kaipaan jo tiistaina lepoa...

To käyn hakemassa itelleni jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotteen (iiiiks) ja perjantaina ois tarkotus lähtiä salille jos vaan kerkiää. Perjantaina pitäisi myös siivota, aattelin nakata torstai-iltana matot yöksi partsille nauttimaan pakkasesta. Viikonloppuna jos sais nukuttua ja luettua. Ja mikä parasta, sunnuntaina tulee äiti kylään <3.

Mutta nyt hetki vielä ihan vaan rentoilua ennen unta.

Briefly in English: I missed a buss this morning, but luckily I have my fairy godmother Marjo, and her Green Devil so I didn't miss the test too. I think I passed it! Jei. Learned some more sign language also today. Now I'm tired and freezing. The rest of the evening I'm going to spend under a blanket reading something before I get to sleep. I wish the weekend could come a bit faster! I'm so tired I can't even think anymore and still there is plenty to do. Like read to developmental psychology test. Well hello Freud... Anyway, the best part of this week is Sunday, because my mum comes to visit me! Can't wait. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti