sunnuntai 9. joulukuuta 2012

I want to be forever young.

Ei, en todellakaan halua olla ikuisesti nuori. Minulla vaan sattuu olemaan näin sunnuntain kunniaksi menossa taas ja jälleen kerran joku kasarihemppistelyiltama. Syön myös iltapalaksi pelekkää perunamuusia, ko jääkaapissani ei ollu muuta ja kukaan ei oo käyny kaupassa. Perkeleen aikaansaamattomat kotitontut! Samat kotitontut ei myöskään ole siivonneet täällä (enkä muuten minäkään), joten tiskit yrittää taas hyökätä kimppuun ohi kulukiessa, uuen modernimman muotoilun taannoin saanut pyykkikori tursuilee pitkin kylyppäriä ja muutenki täällä on pari sellaista epämääräistä tavarapesäkettä, joihin välttelen toistaiseksi koskemasta. Onneksi olokoon vaan minulle!

Mutta jotta että luule, että oon viettäny koko pitkän viikonlopun laiskana maaten ja Muumeja sekä Kummeleita kattoen (sillä enhän toki ole, ainuastaan ehkä eilen, ko yksin kämpillä oleilu oisi tuottanu kohtuutonta tuskaa ja pelekotiloja), voitaisiin käyä läpi se meikän taannoinen suunnitelma pitkälle viikonlopulle. Juup, alakoholia voi joskus ottaa tarkoitettua enemmän ihan vahingossa. Oikiasti, se oli vahinko. :D Ehkä olisi pitänyt jättää laittamatta päälle se epäonnen mekko, joka päällä ei koskaan ole tapahtunu mitään hyvää. Jep. Ei kääntyny tuuri kyllä nytkään... Mutta tosiaan, takaisin asiaan.

Eli. Aijoin:

- värjätä jäätävän juurikasvun veke  (CHECK, tein sen tänään tuskallisen selevittelyoperaation jäläkeen ja harkitsin vakavasti lyhyttä tukkaa, blondausta sekä kaljuutta, sillä tiedämmehän, että Muumipeikkokin tykkää kalijuista naisista. Mutta voi kyllä, juurikasvu on jälleen kerran peitetty. Mustalla.)
- varata saunavuoron ja käyä saunassa (no, en tullu varanneeksi saunavuoroa mutta kulutin kyllä Alpeilla saunan lauteita usiampaan otteeseen, joten CHECK.)
- käyä jouluvisiitillä isosedän vaimon luona kera konvehtien ja joulukortin, kahavitella ja turista turhia (CHECK, sain myös kaakaota, joulutorttuja, pipareita, omenahyvettä ja villasukat. Ei voi olla huono reissu jos saa villasukat!)
- tehä bataattilaatikkoa (siksi vuoka ja puolitoista kiloa bataatteja, sekä voi ja kerma, jokka tosiaan unohtu linturuokaa laittaessa kauppaan, hups) (no tämänhän tiiämme kaatuneen jo siihen, ettei ollu niitä bataatteja. Ensi viikolla uusi yritys.)
- käyä ulukoilemassa pakkasilimassa (käytiin Emmiksen kans ylioppilaitten ittepäisyyspäivän soihtukulukueessa ja pakkasta oli varmaan ainaki sen 23 astetta, joten erittäin CHECK.)
- kattoa The Joulukalenteria ja Sons of Anarchyä (CHECK, Sonssit tosin oottaa vielä astetta seesteisempää mielentilaa, nyt ei pysty ko saattaa tulla akuutteja pelekokohtauksia ja mulla ei ees ole ketään tuhisemassa turvana vieressäni!)
- neuloa villasukkia (CHECK, en päässy niin pitkälle ko suunnittelin, mutta kyllä se perkele alotettu on. Ainahan voin antaa joululahajaksi myös lapun, jossa lukee "Tämän lahajakortin saaja on oikeutettu villasukkiin allekirjoittaneen tekemänä. Keskimääräinen toimitusaika on noin 1 kk lahajakortin vastaanottamisesta.")
- pessä pyykkiä (hahaa, ei niin todellakaan ole edennyt, mikähän minua nykyään vaivaa...)
- siivota (ainaki imuroija ja käyttää mattoja pihalla) (puolittain CHECK, imuroin ja vähän järijestelin kyllä aiemmin, mutta sitten sotkin kämpän uuestaan.)
- juua glögiä ja jouluteetä ja kattoa telekkarista jotain hömppää  (CHECK, join glögiä myös terästettynä, ja hömppääki tuli vilastua muutamaan otteeseen.)
- kattoa Tuntematonta sotilasta ja ehkä vähän Linnan juhulia (CHECK, Tuntematon jäi vähälle mutta Linnan juhulat vähän enemmälleki. Huomattiin Marjuskan kans, että niihin saa jopa tekstitykset teksti-tv:n kautta!)
- kuunnella Finlandia-hymnia ja muita ihania isänmaallisia piisejä (CHECK, tämä ei selittelyjä kaipaa.)
- juua valakkaria muuten vaan (CHECK, lasketaanko jos juo valakkaria päihtymistarkotuksessa? :------D)
- poltella kynttilöitä (CHECK, Marjuska poltti, minä en.)
- kuunnella joululauluja ja hömppämusiikkia (vaikka Spotify ei varmaan teekään yhteistyötä) (CHECK, hömppämusiikki ainaki, joululaulujaki vissiin muutama.)
- ihan varmasti vähän lukia tentteihinki (ei todellakaan check...)
- NAUTTIA! (CHECK!)

Eli tämähän meni kuitenki enemmän ko hyvin. Oon myös esimerkiksi listan ulukopuolelta paketoinu viimiset joululahajat, jokka posti ystävällisesti kuskasi minulle kotiovelle ja tutustunu uusiin ihimisiin. Huomenna koittaa uusi elämä ja tiskaan ja siivoan sekä kunniasanalla pesen pyykkiä. Muutenki oon koittanu antaa uusien tuulien puhaltaa ja poistaa elämästäni asioita, jokka ovat järjissä pysymisen ja muutenki normaalin, tasapainoisen elämän tiellä.

Miksi vaivautua oottamaan uutta vuotta ko muutoksia voi tehä ihan justiinsa sillon ko itellä sattuu huvittamaan?

Mjoo. 

Nyt käytän viimiset hereilläolohetkeni johonkin järkevään (eli luultavasti makaan sohovalla ja mietin että pitäisi saaha aikaseksi jotain.) Hyvää sunnuntain loppua ja lähetään virkistynein mielin tappelemaan tätä viimistä suoritusta ennen joululomaa! 

Briefly in English: I managed to do almost everything I was going to. Except those nasty things like laundry and reading to tests... But I think I had a great long weekend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti