torstai 6. joulukuuta 2012

Ittepäisyyspäivän naked truth ja muuta.

ittepäisyyspäivä

No niin, minähän olisin ihan huono bloggaaja, jos en ottaisi osaa tähän juttuun. Vaikka meikäläisellä tuo meikitön naama on kyllä välillä enemmänki sääntö ko poikkeus. :) Selasin vähän blogia, ja näitä "naked truth" -kuvia löytyy mm. täältä, täältä ja ainaki täältä ja vielä muuten täältäki! Sattumoisin tänä aamuna satuin muistamaan, että voisi koittaa ottaa pari pällistelykuvaa omasta meikittömästä, vasta heränneestä naamasta. Kuten huomaatta, tukka on komiasti pystyssä ja sieltä alta pilikottaa se ihana juurikasvu. Ei anneta sen häiritä kuitenkaan. Kenellekään ei liene jääny epäseleväksi, että meisi on tämmöne kalakkilaivan kapteeni. Ja ei kait tuo kuva nyt mitään kummempia selittelyitä kaipaa, oon valakonen, mutta punotan ja minulla on ihan saakelin suorat ripset (ja varmaan joku toispuolihalavaus ko vaikka kuinka yritän hymyillä, niin aina se toinen suupieli jää tuolleen alas :------D).

En koe meikitöntä naamaani siis todellakaan minään ongelmana, ainuat asiat yleensäkin mitä meikillä korjaan on naamataulun väri (pois ylimääränen punotus vääristä kohista ja uutta tilalle poskiin, sekä tummat silimänaluset parhaan mukaan piiloon, vaikka eipä nuihin taija auttaa oikeen mikään), ripsien suoruus (taivutan net, nykyään käytän ripsaria aika harvoin) ja kulumakarvat (täyttelen ja muotoilen vähän kulumavärillä). Siinäpä oikiastaan se. Joskus myös lisäilen vähän valokynällä valoa muutamaan paikkaan ja jos ihan mahottomaksi heittäy'yn, teen silimiin rajaukset ja laitan luomiväriäki. Sekä huulikiillettä.

Minä oon siitä onnellisessa asemassa, että tuota punoitusta ja muutamaa katkennutta pintaverisuonta mukaan laskematta meikäläisellä on varsin hyvä iho. Mustapäitä pukkaa jonku verran joo, mutta ei hirviää akneongelmaa tai mitään semmosta, ainuastaan net perinteiset finnit nenässä, nenän sivuilla ja leuassa sekä joskus ottassa. Minulla on myös tummat kulumat ja ripset, joten niitäkään ei tartte välttämättä taikoa erityisemmin esiin. Minulla on myös niitä perkeleen pisamia, jokka onneksi talaveksi vetäytyy aika vähiin. Ja sitten mulla on lyhyt kaula, takana oleva alaleuka, olemattomat poskipäät ja muutenki omasta mielestäni vähän kummallisen muotoinen pää. :D Ai niin ja kuulemma pieni pää (kiitti äiti), mutta isot korvat. Hymyillessä olemattomiin katoava ylähuuli ja kaksari, joka tunkee mukaan lähes jokaiseen meikäläisestä otettuun kuvaan. :)

Ja ai niin, jos muokkaan kuvia, niin käsittelen niistä lähinnä väriä ja kontrastia yms. tämmösiä ja rajailen niitä uusiksi, tai sitten joskus vetelen niihin jotain överiefektejä Picasalla (oi suuret kuvankäsittelijän taitoni. Ehkä joskus olen sortunut poistamaan jonku yksinäisen finnin naamasta. :)

IMG_3140

Mutta sitten jotain ihan muuta, eli tyhyjänpäivästä jorinaa. Oon alottanu ittepäisyyspäivän vieton tänään keittämällä itelleni riisipuurot ja nauttimalla net karjalanpiirakan ja munavoin kera. Piirakat on ihan kaupan valamiita ja paistelin net jo eilen illalla (testasin samalla myös palovaroittimen toiminnan) ja riisipuuronki keitin onnistuneesti kerran yli ko aloin imuroimaan samalla ko tein sitä. Mutta sehän ei ookaan riisipuuro eikä mikään, ellei sitä oo kiehautettu kerran kattilan laijan yli! 

Seuraavaksi pitäisi alakaa kokata sitä ittepäisyyspäivän ateriaa, joka vaihtui possun lehtipihiveihin pottumuusin ja korvasienimuhennoksen kera, kulautettuna alas oluella tai siiderillä, ko marketeilla ei ollu mulle kuhaa eikä ahventa, eikä kukaan kertonu, että alako menee kiinni jo kuuelta! Vähän unohuin Oonan luokse kahavittelemaan ja syömään kinkkupiirakkaa. No mutta, hyvää siitä tulee varmasti siitäki huolimatta. 

En myöskään väsää ainakaan vielä bataattilaatikkoa, ko bataatitki oli loppu. Otetaan perjantaina uusi yritys. Nyt alan kuitenki kokkailla ja touhuilla tässä pikkuhilijaa, että voin sitten hyvillä mielin siirtyä illaksi kattelemaan linnan juhulia Marjuskan & Juuson luo.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! 

Briefly in English: Naked truth and spending my Independence Day by eating well and just doing nothing really important.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti