tiistai 18. joulukuuta 2012

Yy kaa koo, yy kaa koo, pingviinit on täällä jo.

Hej allihopa!

Se on kumma, että justiinsa sillon, ko ois kaikista kiireisintä ja eniten hommaa, on pakko istua alas ja hieman kirjotella kuulumisia. Oon tänään käyny oksentamassa pääni sisällön tilastotieteen tenttiin ja nyt tuntuu, että on mieli niin tiltissä, että on pakko vähän tehä jotain muuta ko suorittaa. Minä, terveellisyyen perikuva ravitsin juuri ittiäni nuudeleilla ja tonnikalalla ja seuraavaksi pitää sekä siivota, että pakata ja ehkä jopa vilikuilla huomisen kliinisen neuropsykan prujuja. Tentti menee kyllä noin 99 % varmuuella uusintaan, mutta pitää käyä kattomassa kysymykset ja kokeilla jos vaikka osuis kohalle elämää suurempi mäihä.

Menihän se tilastotiedeki lopultaki aika kivasti. Jos arvosana on hyvä, niin se on kuulkaas pojat ja tytöt ammatinvaihto eessä! You wish...

nohevana pätevänä

Oli pakko ottaa muutama posekuva tiltin lunttilapun kans, jonka sai ottaa tenttiin mukaan. Molemmilla puolilla pienen pientä piiperrystä paperin täyeltä. Ja tarttin tuota ehkä parin vilasun verran. Tekeminen tosin taisi auttaa kummasti prosessoimaan kaikkia tarvittavaa tietoa. Tuo oli muuten valamis noin kymmenen minsaa ennen tentin alakua. :D Joo, on se meleko noheva emäntä. Pätevänä pappalakki päässä...

En kyllä oikeen tiiä, mistä kaivan voimat siihen, että jaksan ajatella niin palijon, että pakkaan järkevästi, imuroin, tiskaan, vien roskat, mietin miten pääsen pakkasessa juna-asemalle, luen tenttiin tai mitään muutakaan. :D Kaikki pätevyyteni jäi tuonne lipastolle, en varmaan ikinä ole istunu tentissä nuin kauan. Jostain iski joku ihime nipotusfiilis ja oli pakko laskia net kaikki tehtävät ja kattoa mikkä onnistu parhaiten, valita net ja koittaa keploilla paremmat pojot. :-----D Luultavasti huomaan kotona ottaneeni mukaan kolomet housut enkä yhtään paitaa, jättäneeni tyyliin puhelimen laturin pois matkasta ja unohtaneeni palauttaa tenttikirijat lipastolle.

Kaiken kivan lisäksi oli tullut lappu, että meisin kämppään tullaan huomenna tekemään jotain takuukorjaustöitä. Ei mitään haisua siitä, että mitä. Huomattavasti vähemmän innostava asia ko se, että posaus ilimotti vuokran pysyvän samana ko aiemminkin. Pitänee olla jo kaheksalta pystyssä ja pukeissa ko tuohon ei tietenkään oltu voitu laittaa kellonaikaa. Minun tuurilla net lyö vähintäänki jokku veet katki tai jotain muuta yhtä innostavaa, niin etten pysty tiskaamaan ennen lähtöä tai jotaki muuta semmosta. 

No mutta, ei kait se auta ko ruveta rutistelemaan tätä päivää kokoon ja valamistautumaan joululomalle lähtöön (ai niin, mikä viiminen tentti...) Oon kyllä oikiasti aika luovuttanu jo, keskittyä nyt saamaan kaikki muu kondikseen ja lukia sitten vielä jos kerkiän. Ehkä. 

Eipä mulla muuta, palaan astialle ko jaksan ja jou'an!

Briefly in English: Studies of this year almost finished! Tomorrow I have the last examen and then I'll take the course to home! Let's hope VR doesn't let me down... Christmas holiday, here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti